Δεν ιδρώνει το αυτάκι του: Ο τρεις φορές θετικός στον κορωνοϊό πρόεδρος της Βραζιλίας κάνει βόλτες χωρίς μάσκα!

Must Read

Άγνωστη λέξη φαίνεται πως είναι για τον πρόεδρο της Βραζιλίας, η λέξη καραντίνα, καθώς τις τελευταίες ώρες φωτογραφίες του τρεις φορές θετικού στον κορωνοϊό Μπολσονάρου κάνουν το γύρο του διαδικτύου, στις οποίες ο ίδιος φαίνεται να απολαμβάνει τη βόλτα του με τη μηχανή του, χωρίς να φοράει μάσκα, ενώ δεν δίστασε να συνομιλήσει με εργαζομένους.

Brazil’s President Jair Bolsonaro rides his motorcycle at the Alvorada, amid the coronavirus disease (COVID-19) outbreak, in Brasilia, Brazil, July 23, 2020. REUTERS/Adriano Machado

Πιο συγκεκριμένα, ο αμετανόητος Μπολσονάρου την περασμένη Πέμπτη εθεάθη κοντά στην επίσημη κατοικία του στην Μπραζίλια να συνομιλεί με εργαζομένους  στην αποκομιδή των απορριμμάτων, σε απόσταση αναπνοής!

Λίγες ημέρες νωρίτερα ο 65χρονος Μπολσονάρου ανακοίνωσε ότι έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό, ενώ την Τετάρτη ενημέρωσε ότι με βάση τα αποτελέσματα νεότερου τεστ στο οποίο υποβλήθηκε είναι ακόμη φορέας.

Παρ’ολα αυτά, στις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου εμφανίζεται, χωρίς κράνος ή μάσκα, να συζητά με εργαζόμενο στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου, που ούτε αυτός φορά μάσκα. Σε άλλο στιγμιότυπο, ο πρόεδρος φοράει κράνος, αλλά με ανοικτή τη ζελατίνα, καθώς χαιρετά από κάποια απόσταση δύο εργαζόμενους στην αποκομιδή των απορριμμάτων κοντά στο μέγαρο Αλβοράντα, την επίσημη κατοικία του στην Μπραζίλια, όπου υποτίθεται παραμένει σε καραντίνα αφότου έγινε η διάγνωση της μόλυνσής του.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να κατακεραυνώσουν την κίνηση αυτή του Μπολσονάρου, δημόσια και όχι άδικα!

Ο πρόεδρος Μπολσονάρου, υποβαθμίζει συχνά τη βαρύτητα της πανδημίας του κορωνοϊού κι έχει χαρακτηρίσει επανειλημμένα τον κορωνοϊό «γριπούλα». Μάλιστα, επέκρινε εξαρχής την καραντίνα που επέβαλαν οι κυβερνήτες των πολιτειών, επιμένοντας ότι δεν πρέπει να υποστεί πλήγμα η εθνική οικονομία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This