Σπουδές…πολυτελείας σε σουίτες για τον γιο του εμίρη του Κατάρ στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια

Must Read

Λεπτομέρειες από τη χλιδάτη ζωή που έκανε ο γιος του εμίρη του Κατάρ κατά τη
διάρκεια των σπουδών του στο Λος Αντζελες φέρνει στο «φως» η εφημερίδα «Los
Angeles Times».

Ο 28χρονος, σήμερα, σεΐχης Χαλίφα μπιν Χαμάντ μπιν Χαλίφα Αλ Θάνι έφτασε στο Λος Αντζελες με ιδιωτικό τζετ το 2011 για να σπουδάσει στο University of South California.

Λίγο μετά την άφιξή του πήγε στο ξενοδοχείο «Beverly Wilshire», ενώ για τις μετακινήσεις του μέσα στην πόλη χρησιμοποιούσε τα υπεροπολυτελή αυτοκίνητα της οικογένειάς του.

Στον ελεύθερο χρόνο του παρακολουθούσε τους αγώνες των Λέικερς μέσα από τις πανάκριβες σουίτες του σταδίου και στη συνέχεια δειπνούσε στο πολυτελές restaurant «The Ivy».

Πάντα μαζί του ήταν έξι άνδρες ασφαλείας, ο σοφέρ του, ο μπάτλερ, γυμναστές και μια νοσοκόμα, οι οποίοι έμεναν επίσης στο «Beverly Wilshire», σε δωμάτια των 520 ευρώ τη βραδιά, ενώ εκείνος στη σουίτα με θέα το Rodeo Drive. Μάλιστα, αρκετά συχνά έκανε -μαζί με τη συνοδεία του- εκδρομές στο Λας Βέγκας, όπου το 2014 φέρεται ότι ξόδεψε 260.000 ευρώ για εξαήμερη διαμονή.

Μεταξύ των φίλων του στο Λος Αντζελες ήταν και ο Σκοτ Ντίσικ, ο οποίος τον Μάιο του 2015 είχε αναρτήσει φωτογραφία μαζί με τον Αλ Θάνι έξω από την McLaren του, «ευχαριστώντας για τη βόλτα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This