Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Ίλον Μασκ πιστεύει ακράδαντα ότι οι πυραμίδες αποτελούν έργο… εξωγήινων!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Πρόσκληση για να επισκεφθεί το Κάιρο απηύθυνε η Αίγυπτος στον Ίλον Μασκ, προκειμένου ο τελευταίος να βεβαιωθεί πως οι πυραμίδες αποτελούν δημιούργημα του ανθρώπου και όχι των… εξωγήινων!

Η άποψη πως οι πυραμίδες της Αιγύπτου έχουν κατασκευαστεί από πλάσματα άλλου πλανήτη είναι μια σχετικά δημοφιλής «θεωρία συνωμοσίας». Εντούτοις, το περίεργο είναι πως πριν από λίγες ημέρες ο Μασκ ανάρτησε ένα tweet στο οποίο έγραφε πως «είναι προφανές πως οι εξωγήινοι έχτισαν τις πυραμίδες», ενώ σε δεύτερη ανάρτησή του σημείωνε ότι «ο Ράμσης Β’ ήταν», εννοώντας, προφανώς, εξωγήινος – αν και γεννήθηκε πολύ αργότερα από την κατασκευή των μεγάλων πυραμίδων στην Γκίζα.

Άγνωστο παραμένει, παρ’ όλα αυτά, αν ο Μασκ με τις αναρτήσεις του εννοούσε όσα έγραφε ή απλώς έκανε κάποιου είδους «αστείο». Οι Αιγύπτιοι όμως είπαν να μην αφήσουν στην τύχη αυτή τη δήλωση. Έτσι δεν ήταν και λίγοι οι αρμόδιοι για το θέμα που έσπευσαν να του απαντήσουν.

Όπως και η Αιγύπτια υπουργός Διεθνούς Συνεργασίας Ράνια αλ Μασάτ, η οποία του απάντησε, προσκαλώντας «εσάς και τη Space-X να εξετάσετε τα γραπτά σχετικά με το πώς χτίστηκαν οι πυραμίδες και να επισκεφθείτε τους τάφους αυτών πους τις έχτισαν. Κύριε Μασκ, σας περιμένουμε»!

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ