Βηρυτός: Τους πέντε έφτασαν οι Έλληνες τραυματίες – Σε κρίσιμη κατάσταση οι δύο

Must Read

Τους πέντε έφτασαν οι Έλληνες που τραυματίστηκαν από τις ισχυρότατες εκρήξεις που συγκλόνισαν χθες τη Βηρυτό, με τους δύο εξ αυτών, μάλιστα, να νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Κι αυτό, τη στιγμή που, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση των Αρχών στη Βηρυτό, οι νεκροί έχουν φτάσει τους 113, ενώ οι τραυματίες έχουν ξεπεράσει τους 4.000, με το επίσημο τηλεοπτικό δίκτυο της περιοχής, πάντως, να επιμένει πως οι νεκροί ανέρχονται σε 135 και οι τραυματίες έχουν ξεπεράσει τους 5.000!

Διαβάστε επίσης: Αυξάνονται οι νεκροί – Αγνόησαν τις προειδοποιήσεις ότι θα ανατιναχτεί όλη η Βηρυτός! 300.000 άνθρωποι έμειναν άστεγοι

«Υπάρχουν ακόμη θύματα κάτω από τα χαλάσματα και δεχόμαστε δεκάδες τηλεφωνήματα για αγνοούμενους», είπε σε δημοσιογράφους, στο περιθώριο της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, ο υπουργός Υγείας του Λιβάνου, Χαμάντ Χασάν.

Διαβάστε επίσης: Πολύνεκρη έκρηξη στη Βηρυτό: «Δεν μας έμεινε τίποτα, καταστραφήκαμε», η κραυγή απόγνωσης των κατοίκων

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This