Δευτέρα, 19 Απρίλιος 2021

Τον Τζο Μπάιντεν βλέπει για επόμενο Αμερικανό Πρόεδρο ο «προφήτης» καθηγητής Άλαν Λίχτμαν!

Με το βλέμμα στραμμένο στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, το ενδιαφέρον των Αμερικανών μονοπωλεί τελευταία ο καθηγητής Ιστορίας του American University Άλαν Λίχτμαν, ο οποίος έχει προβλέψει με ακρίβεια όλους τους νικητές των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ από το 1984 και μετά, ενώ ήταν από τους ελάχιστους που είχαν δει νίκη του Ντόναλντ Τραμπ το 2016.

Και τώρα, χάρη στο σύστημα πρόβλεψης των «13 κλειδιών» που ανέπτυξε, είναι σίγουρος ότι ο άνθρωπος που θα κάθεται στο Οβάλ Γραφείο τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι ο Τζο Μπάιντεν!

Στο ίδιο κλίμα, ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Μάικ Πομπέο ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι η Ουάσινγκτον θα κατέβαλε το ποσό των 10.000.000 δολαρίων για τη σύλληψη κάθε ξένου, ο οποίος θα παρέμβαινε στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

«Οι ΗΠΑ προσφέρουν αποζημίωση που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 10.000.000 δολάρια για μια πληροφορία που θα επέτρεπε να εξακριβωθεί η ταυτότητα ή η τοποθεσία οποιουδήποτε προσώπου που, δρώντας υπό τις εντολές ή υπό τον έλεγχο κάποιας ξένης κυβέρνησης, παρεμβαίνει στις αμερικανικές εκλογές», ανέφερε ο υπουργός.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ