Βραβευμένος με Grammy μουσικός παραγωγός κατηγορείται για το βιασμό πέντε γυναικών

Must Read

Βραβευμένος με Grammy παραγωγός, που έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μουσικής, όπως η Μπιγιονσέ και η Νίκι Μινάζ, κατηγορείται για τον βιασμό πέντε γυναικών και για σεξουαλική επίθεση σε ακόμα μία.

Οι επιθέσεις του Detail φέρεται ότι έχουν γίνει μέσα σε διάστημα οκτώ ετών, από το 2010 ως το 2018, σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα του Λος Αντζελες. Ωστόσο, o Νόελ Κρίστοφερ Φίσερ, όπως είναι το πραγματικό όνομα του παραγωγού, αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Ο 41χρονος συνελήφθη την Τετάρτη 05/08 και κρατείται, με το ποσό της εγγύησης να ανέρχεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στα 6.300.000 δολάρια. Το κατηγορητήριο εις βάρος του αναφέρει ότι τις περισσότερες επιθέσεις του εις βάρος γυναικών, ηλικίας από 18 έως 31 ετών, τις έκανε στο σπίτι του. Αν καταδικαστεί, κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης που ανέρχεται στα 225 χρόνια!

Ο παραγωγός, που ήταν στην ομάδα παραγωγής του τραγουδιού της Μπιγιονσέ «Drunk in Love», το 2013, έχει επίσης συνεργαστεί με την Τζένιφερ Λόπεζ, τον Γουίζ Καλίφα, αλλά και την Κέλι Ρόουλαντ.

Κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα

Το 2018 η Τζέσι Ρέγιεζ κατηγόρησε τον Φίσερ για σεξουαλική απρέπεια, ενώ η Μπέμπε Ρέξα είχε επίσης καταγγείλει ότι είχε επιδείξει εις βάρος της απρεπή συμπεριφορά στο στούντιο. Και οι δύο καλλιτέχνιδες τοποθετήθηκαν δημοσίως αφότου δύο γυναίκες, η Κριστίνα Μπατς και η Πέιτον Ακλι, κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος του, ισχυριζόμενες ότι τις είχε βιάσει και τις είχε χτυπήσει προκειμένου να κάνουν σεξ μαζί του μπροστά σε άλλους.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του «Guardian», μοντέλο που φιλοδοξούσε να γίνει τραγουδίστρια τον κατηγόρησε για βιασμό και κέρδισε αγωγή ύψους 15.000.000 δολαρίων εις βάρος του πέρυσι, ενώ τουλάχιστον άλλες δύο γυναίκες έχουν καταθέσει αγωγές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This