18-9-2020

Αποκαλύψεις για το Πεντάγωνο: Συνεχίζει να ψάχνει για… UFO!

Νέες αποκαλύψεις φέρνει στο φως της δημοσιότητας  έρευνα των «New York Times» αναφορικά με τις αναζητήσεις της αμερικανικής κυβέρνησης περί UFO. 

Όπως προκύπτει από την έρευνα των «New York Times», το άλλοτε διαβαθμισμένο πρόγραμμα διερεύνησης Αγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων, παρά τις δηλώσεις του Πενταγώνου ότι διακόπηκε το 2012, εξακολουθεί να υφίσταται και να λειτουργεί υπό άκρα μυστικότητα και με… διαφορετικό όνομα.

Υπό την ονομασία «Task Force Unidentified Aerial Phenomenon» εντάχθηκε στο
Γραφείο Πληροφοριών του Ναυτικού, αξιωματούχοι του οποίου συνεχίζουν να μελετούν τις συναντήσεις πιλότων της πολεμικής αεροπορίας και του ναυτικού με αγνώστων στοιχείων εναέρια οχήματα.

Οι…μυστικές μελέτες «προδόθηκαν» από αναφορά που κατατέθηκε στη Γερουσία για τις δαπάνες των υπηρεσιών πληροφοριών της χώρας για τη νέα χρονιά. Σε αυτήν επισημαίνεται το εν λόγω πρόγραμμα, που αποσκοπεί στη συλλογή πληροφοριών για τις μυστηριώδεις εναέριες «συναντήσεις», και γίνεται αναφορά σε κάποια εκ των ευρημάτων του στην κοινή γνώμη.

Οι αποκαλύψεις αυτές έχουν δημιουργήσει αγωνία στους…λάτρεις των UFO, οι οποίοι ενδεχομένως να πιστεύουν ότι, για να δαπανώνται εκατομμύρια δολάρια σε αυτό το πρόγραμμα, οι ειδικοί πρέπει να έχουν αποδείξεις για εξωγήινους «επισκέπτες», ωστόσο η επίσημη εξήγηση είναι ότι το πρόγραμμα ερευνά και τυχόν νέες τεχνολογίες άλλων κρατών που θα μπορούσαν να απειλήσουν την ασφάλεια της χώρας.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ