Αποκαλύψεις για το Πεντάγωνο: Συνεχίζει να ψάχνει για… UFO!

Must Read

Νέες αποκαλύψεις φέρνει στο φως της δημοσιότητας  έρευνα των «New York Times» αναφορικά με τις αναζητήσεις της αμερικανικής κυβέρνησης περί UFO. 

Όπως προκύπτει από την έρευνα των «New York Times», το άλλοτε διαβαθμισμένο πρόγραμμα διερεύνησης Αγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων, παρά τις δηλώσεις του Πενταγώνου ότι διακόπηκε το 2012, εξακολουθεί να υφίσταται και να λειτουργεί υπό άκρα μυστικότητα και με… διαφορετικό όνομα.

Υπό την ονομασία «Task Force Unidentified Aerial Phenomenon» εντάχθηκε στο
Γραφείο Πληροφοριών του Ναυτικού, αξιωματούχοι του οποίου συνεχίζουν να μελετούν τις συναντήσεις πιλότων της πολεμικής αεροπορίας και του ναυτικού με αγνώστων στοιχείων εναέρια οχήματα.

Οι…μυστικές μελέτες «προδόθηκαν» από αναφορά που κατατέθηκε στη Γερουσία για τις δαπάνες των υπηρεσιών πληροφοριών της χώρας για τη νέα χρονιά. Σε αυτήν επισημαίνεται το εν λόγω πρόγραμμα, που αποσκοπεί στη συλλογή πληροφοριών για τις μυστηριώδεις εναέριες «συναντήσεις», και γίνεται αναφορά σε κάποια εκ των ευρημάτων του στην κοινή γνώμη.

Οι αποκαλύψεις αυτές έχουν δημιουργήσει αγωνία στους…λάτρεις των UFO, οι οποίοι ενδεχομένως να πιστεύουν ότι, για να δαπανώνται εκατομμύρια δολάρια σε αυτό το πρόγραμμα, οι ειδικοί πρέπει να έχουν αποδείξεις για εξωγήινους «επισκέπτες», ωστόσο η επίσημη εξήγηση είναι ότι το πρόγραμμα ερευνά και τυχόν νέες τεχνολογίες άλλων κρατών που θα μπορούσαν να απειλήσουν την ασφάλεια της χώρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This