Δάκρυα για την 3χρονη Αλεξάντρα που υπέκυψε στα τραύματα της μετά τη φονική έκρηξη στη Βηρυτό 

Must Read

Κοριτσάκι μόλις τριών ετών δεν κατάφερε τελικά να αντέξει τα τραύματα που του προκάλεσε η έκρηξη στη Βηρυτό.

Η Αλεξάντρα Ναγκεάρ, που βρισκόταν την περασμένη Τρίτη στο διαμέρισμα με τους γονείς της όταν ξέσπασε η πυρκαγιά στο λιμάνι, κατέληξε έπειτα από τρεις μέρες μάχη των γιατρών στο νοσοκομείο. Η μικρή, όταν άρχισε να φαίνεται ο καπνός, έτρεξε στο παράθυρο για να δει τι συνέβαινε. Λίγα λεπτά αργότερα, στην πρώτη έκρηξη, η 33χρονη μητέρα της, Τρέισι, την πήρε αγκαλιά και άρχισε να τρέχει μακριά από το τζάμι ουρλιάζοντας στην προσπάθειά της να την καλύψει με το σώμα της.

Στη δεύτερη έκρηξη, όμως, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, το ωστικό κύμα ήταν τόσο δυνατό, που «ξερίζωσε» την Αλεξάντρα από την αγκαλιά της μητέρας της και την εκτόξευσε στον χώρο. Οι γονείς της χρειάστηκαν αρκετά λεπτά για να την ξεθάψουν από τα χαλάσματα, αποκαλύπτει ο 60χρονος παππούς της Μισέλ Αουάντ. «Ηταν στο μπαλκόνι και παρακολουθούσαν, όπως ο περισσότερος κόσμος. Η κόρη μου είπε ότι είδε ένα τεράστιο γκρι αντικείμενο να πέφτει από τον ουρανό και άρχισε να ουρλιάζει για να μπουν όλοι μέσα. Προσπαθούσε να καλύψει την Αλεξάντρα, αλλά η πίεση από την έκρηξη ήταν τόσο έντονη, που δεν μπόρεσε να την κρατήσει και άρχισαν να εκτοξεύονται μες στο σπίτι» εξήγησε ο Αουάντ, που εκτιμά ότι το παιδί χτύπησε το κεφάλι του μάλλον στο πιάνο του σπιτιού ή σε κάποια πόρτα.

«Το παιδί μου δεν είναι μάρτυρας. Το παιδί μου είναι θύμα» δηλώνει εξοργισμένος ο πατέρας της Αλεξάντρα, ο 36χρονος Πολ, που διαθέτει επιχείρηση digital marketing, και συμπλήρωσε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση: «Μας σκοτώσατε μέσα στα σπίτια μας». Η κυβέρνηση τελικά παραιτήθηκε χθες το απόγευμα υπό την πίεση των οργισμένων Λιβανέζων που είχαν βγει στους δρόμους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This