Χιλιάδες «βέβηλοι» Τούρκοι μολύνθηκαν από κορωνοϊό στην Αγία Σοφία!

Must Read

Δεν πρόκειται για κάποια θεωρία συνωμοσίας, ή για κάποιο άρθρο από Έλληνες συντάκτες. Πρόκειται για διαπίστωση Τούρκου επιστήμονα, η οποία ξεπερνά την οποιαδήποτε πρόθεση αλλοίωσης της αλήθειας για την βεβήλωση στην Αγία Σοφία.

Η τρομερή αυτή διαπίστωση λοιπόν, γίνεται από τον γνωστό Τούρκο επιστήμονα, Σαρπ Γιουνέρ, Τούρκο εμπειρογνώμονα δημόσιας υγείας στο κορυφαίο πανεπιστήμιο Χατσέτεπε της Άγκυρας. Ο οποίος φυσικά δεν έχει καμία διάθεση να καταδικάσει το άνοιγμα και την βεβήλωση της Αγίας Σοφίας.

Πέθανε ο μουεζίνης που βεβήλωσε την Αγία Σοφία, εντός του ναού!

Η ανατριχίλα όμως που προκαλεί η είδηση, είναι δεδομένη. 3000 Τούρκοι που βεβήλωσαν την Αγία Σοφία, ενδέχεται να έχουν μολυνθεί με κορωνοϊό! Η παρουσία, εκατοντάδων ασυμπτωματικών ασθενών που έσπευσαν ανεξέλεγκτα, Σύμφωνα με τον τούρκο επιστήμονα, να συμμετάσχουν στην προσευχή αυτή τον περασμένο μήνα είναι εξαιρετικά πιθανό να οδηγήσει σε μόλυνση του πληθυσμού εξαιρετικά μεγάλης κλίμακας, Που ενδέχεται να μετατραπεί σε υγειονομική βόμβα για ολόκληρη την Τουρκία.

Τούρκος επιστήμονας: Θερίζει ο κορωνοϊός τους μουσουλμάνους – Βόμβα» υπερμετάδοσης η προσευχή στην Αγια-Σοφιά!

Η είδηση μαζί με τους υπολογισμούς του επιστήμονα, δεν διαψεύστηκε από κανέναν!

Ο Τούρκος επιστήμονας τεκμηριώνει τον ισχυρισμό του ως ακολούθως:

«Ένας απλός υπολογισμός δείχνει ότι εκείνη την ημέρα βρέθηκαν εκεί περίπου 1.000 ασθενείς […] Εάν εξετάσουμε το ποσοστό μετάδοσης, τα μοντέλα μετάδοσης του νέου κορωνοϊού, τότε αυτοί οι ασυμπτωματικοί ασθενείς ενδεχομένως να έχουν ήδη μολύνει άλλους 2.000 με 3.000 ανθρώπους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής καθηγητής. Υπογράμμισε, επίσης, πως «πιστεύω ότι η συγκέντρωση στην Αγία Σοφία θα αυξήσει τα κρούσματα στην Κωνσταντινούπολη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This