Κυριακή 13/6/2021

Σκληρός επικήδειος από μητέρα: «Ο γιος μου πέθανε γιατί ήταν ηλίθιος»

Τα σκληρά λόγια μιας μητέρας που έχασε τον γιο της σε τροχαίο κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. 

Η μητέρα του Κόντι Τζέιμς , Κολίν Λιντς, χρησιμοποιώντας αυστηρό ύφος, προσπαθεί να αποτρέψει τους οδηγούς από το να οδηγούν ανεύθυνα, κάτι που στοίχισε τη ζωή στο ίδιο της το παιδί:

«Ο Κόντι Τζέιμς μας άφησε στις 8 Αυγούστου 2020, ως αποτέλεσμα τραυματισμών που προκλήθηκαν από το να είσαι ηλίθιος. Ήπιε, οδήγησε και δεν φορούσε τη ζώνη ασφαλείας του! Σας παρακαλώ, μην είστε ηλίθιοι.»

Μετά από κύμα αντιδράσεων, η μητέρα του του εξήγησε στο Facebook:

«Λυπάμαι αν δεν πιστεύετε ότι ήταν κατάλληλο, αλλά ήταν δύσκολο και είναι ειλικρινές. Λατρεύω αυτό το παιδί περισσότερο από ό, τι μπορεί κανείς να φανταστεί. Το όμορφο, έξυπνο, γοητευτικό αγόρι μου .. Τον αποκαλούσα χαζό γιατί έκανε χαζά πράγματα. Εάν αυτά που είπα κάνει ακόμη και ένα άτομο να ξανασκεφτεί το ποτό και την οδήγηση, τότε δεν μετανιώνω».

Η θεία του Κόντι Τζέιμς, Τρίσα Κάλιγκαν, έγραψε ότι ελπίζει με το θάνατό του να «σωθεί μια άλλη οικογένεια από την ίδια θλίψη»:  «Μην πίνετε και οδηγείτε … ΚΑΛΕΣΤΕ κάποιον! Μοιραστείτε αυτό το φρικτό παράδειγμα με τους εφήβους και τους νεαρούς ενήλικες ειδικά. Εάν αυτό αλλάξει ακόμη και μία ζωή, αξίζει τον κόπο!»

Πηγή: Sun

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ