Σκάνδαλο μεγατόνων! Ο Χουάν Κάρλος το… έσκασε με την ερωμένη του

Must Read

O πρώην βασιλιάς της Ισπανίας δεν πήγε στο Αμπού Ντάμπι για να… μονάσει. Ειδικός στη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας υποστηρίζει ότι ο 82χρονος Χουάν Κάρλος εγκαταστάθηκε με την εδώ και χρόνια ερωμένη του, την «πιο πιστή του φίλη τα τελευταία 40 χρόνια», στην προεδρική σουίτα ξενοδοχείου που κοστίζει πάνω από 10.000 ευρώ τη βραδιά.

Η Πιλάρ Εϊρε, που λέει ότι ο πρώην βασιλιάς δεν έχει βρεθεί στο ίδιο κρεβάτι με τη βασίλισσα Σοφία από τότε που τον έπιασε στα πράσα, το 1976, με άλλη γυναίκα κατά τη διάρκεια ταξιδιού για κυνήγι, σε άρθρο της στο ισπανικό περιοδικό «Lecturas» τονίζει ότι «ο βασιλιάς δεν είναι μόνος του» και μιλώντας για τη σύντροφό του, τη σταθερή ερωμένη του που του τα συγχωρεί όλα, λέει ότι «έχουν βιώσει μια φανταστική ερωτική σχέση και αντιμετωπίζουν το μέλλον μαζί, πιασμένοι χέρι χέρι». Μάλιστα, η αρθρογράφος τον καλεί να εμφανιστεί δημόσια με την ερωμένη του. «Το χρωστάει σ’ αυτήν αλλά και σ’ εμάς» γράφει χαρακτηριστικά.

Η Εϊρε δεν κατονομάζει αυτήν την ερωμένη, αλλά ένα ισπανικό σάιτ εικάζει ότι μπορεί να είναι η Μάρτα Γκάγια, διακοσμήτρια από τη Μαγιόρκα, που φήμες θέλουν να είναι «ο έρωτας της ζωής του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This