ΗΠΑ: Βρέφος βρέθηκε νεκρό μέσα σε κουβά από πίσσα!

Must Read

Μία ανατριχιαστική υπόθεση καλούνται να διαχειριστούν οι αστυνομικοί στο Τέξας, των ΗΠΑ, καθώς ένα βρέφος βρέθηκε σε κουβά με πίσσα. Η Αστυνομία του Τέξας συνέλαβε τον 42χρονο Roland και την 41χρονη Donna Grabowski, οι οποίοι κατηγορούνται για εγκατάλειψη ανηλίκου και αλλοίωση στοιχείων.

Ο σερίφης του Collin County, που είναι επικεφαλής των ερευνών, δεν αποκλείει να αποδοθούν περαιτέρω κατηγορίες τις επόμενες μέρες. Από την πλευρά τους, οι γονείς ισχυρίζονται πως βρήκαν το μωρό τους νεκρό πάνω στο κρεβάτι τους στις 31 Ιουλίου αποδίδοντας τον τραγικό χαμό του στο Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου του Βρέφους.

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, αποφάσισαν να μην αναφέρουν τον θάνατό του στις Αρχές, παρά να εξαφανίσουν τη σορό του. «Πήραν το παιδί και το τύλιξαν σε μια κουβέρτα και το βύθισαν σε έναν κουβά με πίσσα, αφήνοντάς τον σε μια αποθήκη πίσω από την οικία», δήλωσε ο σερίφης Jim Skinner. «Είμαι σε αυτή τη δουλειά πάνω από 30 χρόνια και έχω δει πολλά τρελά πράγματα, αυτή όμως είναι η πρώτη φορά που βρίσκω μωρό σε κουβά με πίσσα. Και ελπίζω η τελευταία» είπε καταλήγοντας.

Η αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη του ζευγαριού από αναφορές γειτόνων για εξαφάνιση του βρέφους κάτω από «μυστηριώδεις συνθήκες». Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το ζευγάρι στην αρχή δεν συνεργαζόταν με την αστυνομία και έλεγε πως το βρέφος έμενε σε φίλους τους.

Εξίσου παράξενο είναι και το γεγονός πως ενώ η μητέρα ισχυρίζεται πως το μωρό γεννήθηκε στο νοσοκομείο, δεν υπάρχουν μητρώα στη μαιευτική κλινική.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This