Πρωτοφανής απαίτηση – εκβιασμός των ΗΠΑ από την Κύπρο!

Must Read

Κατά την επίσκεψη του στην Κύπρο ο ισχυρός άντρας της αμερικανικής διπλωματίας Πομπέο, μπορεί να έκανε ξεκάθαρες δηλώσεις υπέρ της κυπριακής Δημοκρατίας και κατά της τουρκικής προκλητικότητας, στα παρασκήνια όμως δεν ήταν καθόλου διπλωμάτης.

Ζήτησε συγκεκριμένα κάτι απόλυτα παράλογο από την Κύπρο. Αφού εξέφρασε την «έκπληξη» του για τις συχνές προσεγγίσεις Ρωσικών πολεμικών πλοίων στα κυπριακά λιμάνια, εξέφρασε την απαίτηση αυτές οι προσεγγίσεις να απαγορευτούν!

Και μάλιστα το αντάλλαγμα που προσέφερε είναι πραγματικά για γέλια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες εάν η κυπριακή Δημοκρατία δεχτεί να απαγορεύσει την προσέγγιση ρωσικών πολεμικών πλοίων στα λιμάνια της, τότε οι ΗΠΑ θα απελευθερώσουν πλήρως την αγορά αμερικανικών όπλων για την κυπριακή Δημοκρατία! Δηλαδή απαιτούν από την Κύπρο να κόψει κάθε δεσμό με την Ρωσία και σε αντάλλαγμα… η Κύπρος θα τους πληρώνει κι από πάνω αγοράζοντας αμερικανικά όπλα!

Κάτι τέτοιες στιγμές θεωρείς ότι οι Βρετανοί αποικιοκράτες σε κάποια θέματα υπήρξαν μετριοπαθείς!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This