Πατέρας 5 κοριτσιών ξέσκισε την κοιλιά της εγκύου γυναίκας του για να δει αν θα κάνει γιο!

Must Read

Η αστυνομία στην Ινδία αποκάλυψε λεπτομέρειες για μια τρομακτική υπόθεση στην οποία ένας πατέρας πέντε κοριτσιών φέρεται να έκοψε την κοιλιά της εγκύου συζύγου του, επειδή ήθελε να μάθει αν θα έκανε γιο.

Το τρομακτικό περιστατικό συνέβη στο χωριό Nekpur στη βόρεια πολιτεία του Uttar Pradesh. Ο διαταραγμένος πατέρας φέρεται να άνοιξε την κοιλιά της 35χρονης γυναίκας του με αιχμηρό αντικείμενο, αφήνοντάς την σοβαρά τραυματισμένη, ενώ άγνωστη είναι η κατάσταση του εμβρύου.

Η γυναίκα, η οποία ήταν άνω των έξι μηνών έγκυος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από μέλη της οικογένειάς της, τα οποία δήλωσαν ότι ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη, διέπραξε τη φρικτή πράξη επειδή ήθελε να μάθει το φύλο του μωρού.

*φωτό από chinapress.com.my

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This