Σάββατο, 10 Απρίλιος 2021

Μιλήστε αμέσως 40 γλώσσες με τη βοήθεια των Ιαπώνων!

Πόσες φορές δεν είχατε ονειρευτεί να γνωρίζατε μια ξένη γλώσσα χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε άπειρο χρήμα και χρόνο στα θρανία μέχρι να τη μάθετε; Πόσες φορές δεν διστάσετε να επικοινωνήσετε ενώ βρισκόσασταν στο εξωτερικό σε μια γλώσσα που δεν είναι η μητρική σας για να ζητήσετε, π.χ., πληροφορίες για μια διεύθυνση;

Τώρα πια η επικοινωνία σας σε όλο τον πλανήτη καθίσταται πιο εύκολη, καθώς Ιάπωνες επιστήμονες δημιούργησαν μια συσκευή υψηλής τεχνολογίας που μπορεί να μεταφράζει το περιεχόμενο μιας συζήτησης δύο συνομιλητών σε 40 διαφορετικές γλώσσες!

Η συσκευή, που έχει τόσο μικρό μέγεθος ώστε χωράει σε μια τσέπη και διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ονομάζεται ΜUAMA Enence και είναι πανεύκολη στη χρήση της: Ο ένας συνομιλητής πατά το κουμπί Α και αρχίζει να μιλά. Έπειτα αφήνει το κουμπί Α και η συσκευή αυτόματα μεταφράζει το περιεχόμενο της ομιλίας του στη γλώσσα του δεύτερου συνομιλητή που έχει επιλεγεί. Αντίστοιχα ο δεύτερος συνομιλητής πατά το κουμπί Β και μιλά στη δική του γλώσσα, ενώ όταν το αφήνει η συσκευή μεταφράζει αυτόματα στη γλώσσα του πρώτου συνομιλητή.

Η συσκευή διαθέτει μπαταρία που διαρκεί τέσσερις ημέρες, ωραίο ντιζάιν, έχει εξαιρετική ποιότητα ήχου και καταγραφής και πωλείται αντί μόλις 89 δολαρίων.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ