Κόλαση στο Ισραήλ με λαϊκή εξέγερση κατά των μέτρων του κορονοϊού (video)

Must Read

Ανεξέλεγκτη πλέον γίνεται η κατάσταση στο Ισραήλ μετά το lockdown και τις κολοσσιαίες αντιδράσεις που έχει προκαλέσει. Οι διαδηλώσεις και η σύγκρουση με την αστυνομία είναι καθημερινό φαινόμενο, ενώ το κύμα οργής κατά της κυβέρνησης, μεγαλώνει.

https://twitter.com/rt_com/status/1313026140764684288?s=21

Διαδηλώσεις πλέον εκδηλώνονται όχι μόνο στο Τελαβίβ αλλά σχεδόν σε όλες τις μεγάλες πόλεις, και κοινός τόπος είναι η θεωρία ότι το ολικό κλείδωμα της οικονομίας της χώρας καταστρέφει την οικονομία και αποτελεί αντισυνταγματικό και υπερβολικό μέτρο.

https://twitter.com/bar_peleg/status/1312503177321672706?s=21

Αυτό το τσουνάμι αντιδράσεων, που τα κατασταλτικά μέσα φαίνεται να το εντείνουν αντί να το μειώνουν, οδηγεί μοιραία σε ένα αντικυβερνητικό αίσθημα που ολοένα αυξάνεται και έχει ως κύριο στόχο φυσικά τον Νετανιάχου.

Οι διαδηλωτές υποστηρίζουν ότι ο Νετανιάχου πήρε αυτά τα σκληρά μέτρα για να κρύψει και να βγάλει εκτός δημοσιότητας το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται και για το οποίο οδηγείται στην δικαιοσύνη. Δυστυχώς το Ισραήλ έχει μεγάλο πρόβλημα με τον κορονοϊό, άρα τα μέτρα που παίρνει κυβέρνηση δεν μπορεί να θεωρηθούν υπερβολικά. Στην Ελλάδα πήραμε πολύ σκληρότερα για πολύ λιγότερα κρούσματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This