Αποκάλυψη: Πως ο Πρόεδρος της Κύπρου ακύρωσε το επαίσχυντο ανακοινωθέν της ΕΕ και την… Σακελλαροπούλου

Must Read

Μόνος του στάθηκε απέναντι σε ΕΕ και Τουρκία ο Νίκος Αναστασιάδης. Δυστυχώς, όπως αποδεικνύεται εντελώς μόνος με την Ελλάδα απούσα για πρώτη φορά τις τελευταίες δεκαετίες.

Σήμερα, αποκαλύπτουμε το παρασκήνιο της μάχης που έδωσε ο πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, καταφέρνοντας να ακυρώσει τα δύο πρώτα κοινά ανακοινωθέντα της συνόδου κορυφής, προκειμένου να επιτύχει ένα κοινό ανακοινωθέν ευθυγραμμισμένο με τα συμφέροντα της Κύπρου. Τα δύο πρώτα ανακοινωθέντα περιείχαν τρία απαράδεκτα σημεία για την Κυπριακή Δημοκρατία, τον λαό της Κύπρου και τον ελληνισμό γενικότερα.

1. Αναφορά σε «Διζωνική, Δικοινοτική» λύση!

2. Αναφορά σε «Ταμείο Κοινών Πόρων» για τις δύο κοινότητες, εξισώνοντάς έτσι τους εισβολείς με τους κατοίκους της Κύπρου!

3. Αναφορά σε Πολιτική Ισότητα των κοινοτήτων! Δηλαδή ο εισβολέας νομιμοποιείται και εξισώνεται με τον νόμιμο κάτοικο! 

Αυτές οι κατάπτυστες αναφορές λοιπόν, βγαλμένες από το εφιαλτικό σχέδιο Ανάν, προκάλεσαν την αντίδραση του προέδρου της Κύπρου και είναι προς τιμήν του, διότι αυτός υπήρξε υποστηρικτής του σχεδίου Ανάν! Και όμως, σήμερα υπηρετούν τα συμφέροντα του κυπριακού έθνους και του ελληνισμού, είπε κι αυτός ένα μεγάλο ΟΧΙ.

Σε αντίθεση δυστυχώς με την ελληνική κυβέρνηση, η οποία παρακολουθούσε απαθής αυτό το έγκλημα εις βάρος του κυπριακού ελληνισμού από την ίδια την ΕΕ. Έγκλημα, απολύτως ευθυγραμμισμένο με τις επαίσχυντης θέσεις του ΕΛΙΑΜΕΠ, που σήμερα για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ο επικίνδυνος ρόλος του.

Με την σεναρίου στάση όμως ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης, ακύρωσε και την περιέργη αναφορά της Ελληνίδας προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαρόπουλου, η οποία κατά την επίσκεψη της στην Κύπρο είχε παγώσει τους πάντες, κάνοντας λόγο για Διζωνική, Δικοινοτική Ομοσπονδία! Λύση που φυσικά έχει ακυρώσει ο κυπριακός λαός με το βροντερό όχι στο δημοψήφισμα για το σχέδιο Ανάν. Και δεν μπορεί ουδείς να το επαναφέρει από την πίσω πόρτα, εκβιάζοντας την κυπριακή Δημοκρατία να δεχτεί τέτοια λύση η οποία συνιστά νομιμοποίηση της εισβολής, της κατοχής, των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

Ένα μεγάλο μπράβο στον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη, θερμή παράκληση στον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην εγκαταλείψει ποτέ ξανά την Κύπρο. Όποιος Έλληνας εγκατέλειψε την Κύπρο, γράφτηκε με μελανά γράμματά στην Ελληνική ιστορία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This