Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

Η Γερμανίδα πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος, το επίμονο φλερτ και τα πανάκριβα δώρα

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Το επίμονο φλερτ του τέως βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος, της κέντρισε το ενδιαφέρον, ωστόσο μόνο όταν ο ίδιος την διαβεβαίωσε ότι με τη σύζυγό του δεν μοιράζεται το ίδιο κρεβάτι «εδώ και 30 χρόνια» ενέδωσε στον έρωτά του, η Κορίνα τσου Ζάιν Βίτγκενσταϊν.

Oπως εξομολογείται στο γερμανικό περιοδικό «Stern» η γυναίκα που ήταν ερωμένη του Κάρλος από το 2004 έως το 2009, το ζήτημα του γάμου του με τη βασίλισσα Σοφία την απασχολούσε πολύ την περίοδο του επίμονου φλερτ του και αποφάσισε να ενδώσει μόνο όταν σιγουρεύτηκε ότι δεν θα γινόταν το τρίτο πρόσωπο σε έναν αγαπημένο γάμο.

«Συναντιόμασταν μία φορά τον μήνα. Πότε στην Αφρική, πότε στην Ισπανία στο σκάφος του ή για κατάδυση και πότε στο Λα Ανγκορίλα, όχι μακριά από τη Μαδρίτη» ανέφερε. Η γεννημένη στη Φρανκφούρτη 56χρονη επιχειρηματίας υποστήριξε ακόμη ότι ο φλογερός πρώην εραστής της τής χάρισε ακόμη και τα αγαπημένα κοσμήματα της μητέρας του. «Ο Χουάν Κάρλος θεωρούσε εμένα και τον γιο μου οικογένειά του. Μερικές φορές οι άνθρωποι πλησιάζουν ο ένας τον άλλο όταν αντιμετωπίζουν μια δύσκολη κατάσταση. Κι εκείνος αναζήτησε καταφύγιο σ’ εμάς», είπε.

Ερωτηθείσα αν γνώριζε κάτι για τα μετρητά που φέρεται ότι φυλούσε στο παλάτι ο Χουάν Κάρλος, η Τσου Ζάιν Βίτγκενσταϊν απάντησε ότι ο τότε αγαπημένος της τής είχε δείξει τον χώρο με τα χρήματα. «Εμεινα έκπληκτη, γιατί υπήρχαν ράφια γεμάτα χαρτονομίσματα διάφορων χωρών» ανέφερε.

Η ανοιχτή εχθρότητα μεταξύ του Χουάν Κάρλος και της Σοφίας

Σύμφωνα με την Κορίνα τσου Ζάιν Βίτγκεντσταϊν υπήρχε μια ανοικτή εχθρότητα ανάμεσα στον 82χρονο σήμερα τέως βασιλιά της Ισπανίας και τη γυναίκα του, Σοφία. «Ο Χουάν Κάρλος μου είπε ότι η Σοφία ανυπομονεί να ωθήσει τον γιο της στον θρόνο». Η ίδια επέρριψε στην 81χρονη τέως βασίλισσα της Ισπανίας την ευθύνη για τον χωρισμό της από τον Χουάν Κάρλος. «Η Σοφία υποκίνησε έναν πόλεμο στη λονδρέζικη high society», ισχυρίστηκε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Γιάννης Χ. Κουριαννίδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ