Ο Μακρόν κλείνει τζαμί στο Παρίσι που εξαπέλυε μίσος για τον καθηγητή που δολοφονήθηκε από τζιχαντιστή (video)

Το παράσημο της Λεγεώνας της Τιμής μετά θάνατον

Must Read

Ο Μακρόν προχωρά σε δραστικά μέτρα υπό τον φόβο επεισοδίων μετά την άγρια δολοφονία του καθηγητή Ιστορίας από τζιχαντιστή.

Ο Γάλλος πρόεδρος ζήτησε να κλείσει προσωρινά το Μεγάλο Τζαμί του Παντίν που βρίσκεται στο Παρίσι και όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, είχε ανεβάσει βίντεο στη σελίδα του στο Facebook μέσα από το οποίο εξαπέλυε μίσος για τον καθηγητή Ιστορίας. 

Υπενθυμίζεται ο 18χρονος Αμπντουλάχ Ανζόροφ αποκεφάλισε τον 47χρονο καθηγητή επειδή παρουσίασε μέσα στην τάξη σατιρικά σκίτσα του προφήτη Μωάμεθ, ενώ λίγο πριν την αποτρόπαια πράξη του ,είχε επικοινωνήσει με Ρώσο τζιχαντιστή στη Συρία.

Το παράσημο της Λεγεώνας της Τιμής μετά θάνατον

Η κηδεία του καθηγητή πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης, ενώ ο ίδιος Εμανουέλ Μακρόν του απένειμε το παράσημο της Λεγεώνας της Τιμής μετά θάνατον:

«Ο Σαμιέλ Πατί δολοφονήθηκε διότι οι ισλαμιστές θέλουν να μας κλέψουν το μέλλον μας και γνωρίζουν ότι με τους ήσυχους ήρωες όπως αυτόν, δεν θα το πάρουν ποτέ», δήλωσε  ο Μακρόν ενώ πρόσθεσε ότι «δεν θα εγκαταλείψουμε τα σκίτσα μας, τα κινούμενα σχέδιά μας, ακόμη κι αν άλλοι οπισθοδρομούν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This