Η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν έχει να εμφανιστεί δημοσίως εδώ και 9 μήνες, κάνοντας τις φήμες να οργιάζουν

Κάποιοι φτάνουν στο σημείο να ισχυριστούν ότι την έχουν εκτελέσει, με εντολή του Κιμ

Must Read

Αγνοούνται τα ίχνη της συζύγου του Κιμ Γιονγκ Ουν, η οποία έχει να εμφανιστεί εννέα μήνες, πυροδοτώντας έντονη φημολογία για ασθένειά της, ακόμα και για… εκτέλεσή της από τον άνδρα της!

Η τελευταία φορά που η 31χρονη Ρι Σολ Τζου φωτογραφήθηκε από τα κρατικά μίντια της χώρας ήταν στις 25 Ιανουαρίου, όταν πήγε με τον σύζυγό της σε μια παράσταση στο θέατρο της Πιονγιάνγκ. Εκεί καθόταν δίπλα στην 74χρονη θεία του δικτάτορα, την Κιμ Γιονγκ Χούι, η οποία είχε επίσης να κάνει δημόσια εμφάνιση έξι χρόνια, παρά το γεγονός ότι ήταν αυτή που βοήθησε τον Κιμ Γιονγκ Ουν να ανέβει στην εξουσία.

Εκτελέστηκε με εντολή Κιμ

Ο σύζυγός της, ο 67χρονος Τζανγκ Σονγκ Θαέκ, εκτελέστηκε με εντολή του Κιμ τον Δεκέμβρη του 2013!

Η Ρι, της οποίας ο επίσημος τίτλος είναι «σεβαστή πρώτη κυρία», δεν εμφανίστηκε στην πρόσφατη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στις 10 Οκτωβρίου, ενώ στο παρελθόν  πάντα έδινε το «παρών» σε αυτήν την τελετή. Πηγή του «Daily NK» (site με έδρα τη Σεούλ που έχουν δημιουργήσει άνθρωποι που έφυγαν από τη Βόρεια Κορέα) αναφέρει ότι η απουσία της έχει συζητηθεί και διακινούνται τρεις φήμες: Η πρώτη αναφέρει ότι η Ρι πάσχει από κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, αν και δεν είναι η επικρατούσα θεωρία.

Άλλοι πιστεύουν ότι ασχολείται προσωπικά με τη φροντίδα της ηλικιωμένης θείας του Κιμ ή ότι έχει αφοσιωθεί στη μόρφωση της κόρης τους. Κυκλοφορούν όμως και άλλες φήμες, όπως ότι η Ρι προστατεύεται πάση θυσία από τον κορωνοϊό, ενώ η «Sun» κάνει λόγο και για σενάριο που τη θέλει κι αυτή να έχει εκτελεστεί με εντολή του άνδρα της, αν και δεν εξηγεί τους λόγους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This