Καμικάζι ανατίναξε το δημαρχείο του Μογκαντίσου – 7 οι νεκροί μέχρι τώρα!

Must Read

Επτά νεκροί είναι ο απολογισμός της ισχυρής έκρηξης που σημειώθηκε μέσα στο δημαρχείο του Μογκαντίσου στη Σομαλία. Ο δήμαρχος της πόλης Αμπντιραχμάν Όμαρ Οσμάν, τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας, ένας βομβιστής αυτοκτονίας μπήκε μέσα στο κτίριο και ανατινάχτηκε. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης από καμία οργάνωση, όμως η επίθεση αυτή φέρει όλα τα χαρακτηριστικά των επιθέσεων που εξαπολύουν συχνά οι ισλαμιστές Σεμπάμπ στη χώρα.

Είχε δεχτεί τον απεσταλμένο του ΟΗΕ

Περίπου μία ώρα νωρίτερα, ο δήμαρχος είχε δεχτεί στο γραφείο του τον Τζέιμς Σουόν, τον ειδικό απεσταλμένο του ΟΗΕ για τη Σομαλία. Ο Σουόν δεν βρισκόταν στο κτίριο τη στιγμή της έκρηξης.

«Η έκρηξη ήταν πολύ ισχυρή και είδα ανθρώπους τραυματισμένους να βγαίνουν» από το δημαρχείο, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This