Οι φορτηγατζήδες είχαν… γούστο! Έκλεψαν από το αεροδρόμιο JFK επώνυμα είδη αξίας 6.000.000$

Must Read

Δύο πρώην οδηγοί φορτηγών του διεθνούς αεροδρομίου «JFK» της Νέας
Υόρκης και τέσσερις συνεργοί τους βρίσκονται πίσω από την κλοπή επώνυμων ειδών, των οποίων η συνολική αξία ξεπερνά τα 6.000.000 δολάρια, συμπεριλαμβανομένων αξεσουάρ των οίκων Chanel, Prada και Gucci, από το αεροδρόμιο, από τις αρχές του 2020.

Οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι, ο 33χρονος Ντέιβιντ Λακαριέρ και ο 43χρονος Γκάρι ΜακΑρθουρ, είχαν εργαστεί στο αεροδρόμιο «JFK», με συνέπεια να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους για να συντονίσουν τις κλοπές.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Λεκαριέρ πήγε στο γραφείο υποδοχής εισαγωγικής εταιρίας στο αεροδρόμιο στις 31 Ιανουαρίου προσκομίζοντας πλαστό έγγραφο με τη χρέωση του αεροδρομίου και πληροφορίες της πτήσης ενός εμπορεύματος Prada.

Ο ίδιος, ο ΜακΑρθουρ και οι συνεργοί τους φόρτωσαν στη συνέχεια τέσσερις παλέτες εμπορεύματος Prada στα φορτηγά τους και έφυγαν απτόητοι. Το συγκεκριμένο εμπόρευμα ήταν αξίας περίπου 804.000 δολαρίων. Το φορτηγό της κλοπής εντοπίστηκε άδειο τέσσερις μέρες αργότερα, ενώ το εσωτερικό του είχε καθαριστεί σχολαστικά.

Η ίδια ομάδα επανέλαβε την ίδια διαδικασία στο αεροδρόμιο «JFK» στις 17 Μαΐου, φορτώνοντας πέντε παλέτες με αντικείμενα Chanel και Gucci, αξίας άνω των 4.400.000 δολαρίων.

Οι Αρχές μετά από συντονισμένη επιχείρηση κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες, καθώς επίσης και μεγάλο μέρος των κλεμμένων φορτίων σε ένα κλειστό ινστιτούτο ομορφιάς στο Κουίνς, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, χρησιμοποιούνταν ως αποθήκη
κλεμμένων ειδών. Συγκεκριμένα, οι άνδρες της Αστυνομίας ανέκτησαν περισσότερα από 3.000 αντικείμενα Gucci, όπως ρούχα, τσάντες και άλλα αξεσουάρ, και περισσότερα από 1.000 προϊόντα Chanel, συνολικής αξίας 2.500.000 δολαρίων.

Σε περίπτωση που οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι κριθούν ένοχοι από το δικαστήριο, κινδυνεύουν με 25ετή κάθειρξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This