Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Γαλλία. Τούρκοι «χτύπησαν» το μνημείο γενοκτονίας των αρμενίων

Must Read

Ο τουρκικός όχλος είναι πλέον ο νούμερο ένα εσωτερικός κίνδυνος για την Ευρώπη. Ειδικά στην Γαλλία, θαρρείς ότι ο Ερντογάν δίνει εντολή και τούρκοι – ισλαμιστές εκτελούν!

Είδαμε τις προηγούμενες ημέρες τάγματα εφόδου τούρκων φασιστών να επιτίθεται σε αρμένιους στους δρόμους της Γαλλίας. Φυσικά και οι εβραίοι δεν γλιτώνουν από τους ισλαμοφασίστες και ήδη έχουν πληρώσει βαρύτατο φόρο αίματος.

Αδίστακτοι οι τούρκοι, βεβήλωσαν το μνημείο της γενοκτονίας των Αρμενίων στην Λυών!

Η επικινδυνότητα όμως από την δράση των τούρκων φαίνεται από το γεγονός ότι λίγες ώρες μετά από τα αποτρόπαια εγκλήματα με τελευταίο το δολοφονικό χτύπημα κάτω από ελληνορθόδοξο ιερέα του ορθοδόξου now της Λυών, αντί να κρυφτούν, συνέχισαν την απάνθρωπη η δράση τους! Βεβηλώνοντας το μνημείο της γενοκτονίας των Αρμενίων!

Τα γεγονότα αυτά δείχνουν ότι έχουμε κατά συρροήν εγκληματίες που δεν καταλαβαίνουν, δεν έχουν όριο, δεν έχουν ηθική, δεν έχουν τιμή. Είναι κίνδυνος όχι μόνο για τη Γαλλία αλλά για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This