Ο πάστορας που έκανε θρήσκο τον Τζάστιν Μπίμπερ απολύθηκε από την εκκλησία του, επειδή… ξενοκοιμόταν!

Το παραδέχθηκε ότι απατούσε τη γυναίκα του και δηλώνει μετανιωμένος σφόδρα

Must Read

Ο πάστορας που έκανε θρήσκο τον Τζάστιν Μπίμπερ παραδέχθηκε ότι απατούσε τη γυναίκα του αφού έγινε γνωστή η απόλυση του από την εκκλησία Χιλσονγκ της Νέας Υόρκης!

Ο Κάρλ Λέντζ που έγινε διάσημος ως influencer στο Instagram αλλά και ως μέντορας του Μπίμπερ, είναι επίσης στενός φίλος της Κένταλ Τζένερ, της Χέιλι Μπάλντουιν και της Όπρα Γουίνφρεϊ. Ωστόσο ο πατέρας τριών παιδιών τώρα περνάει δύσκολες ώρες αφού αναγκάστηκε να αποκαλύψει μέσω Instagram τα…αμαρτήματα του. Συγκεκριμένα, παραδέχθηκε ότι έκανε επιλογές που έχουν «πραγματικές και οδυνηρές συνέπειες».

Είχε προηγηθεί την Τετάρτη ανακοίνωση της εκκλησίας του η οποία γνωστοποιούσε στους πιστούς την απομάκρυνση του, εξαιτίας «πρόσφατης αποκάλυψης των ηθικών του αποτυχιών».

Πλήρης ευθύνη

Παραδεχόμενος ότι «δεν έκανε καλή δουλειά στην προστασία του πνεύματος του», επιβεβαίωσε ότι είχε εξωσυζυγική σχέση και ότι τώρα καταβάλλει προσπάθειες για να ξαναχτίσει την εμπιστοσύνη στον γάμο του. «Ήμουν άπιστος στον γάμο μου, την πιο σημαντική σχέση στην ζωή μου. Αυτή η αποτυχία είναι δική μου και μόνο δική μου και αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για τις ενέργειες μου», ξεκαθαρίζει.

Ο Κάρλ βοήθησε τον Μπίμπερ να έρθει σε επαφή με την αμφιλεγόμενη εκκλησία του Χίλσονγκ το 2010. Η εκκλησία αυτή πρωτοϊδρύθηκε το 1983 από τον Μπράιαν και τον Μπόμπι Χιούστον στο Σίδνεϊ και έχει πια εκκλησίες σε πόλεις σε 28 χώρες του κόσμου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This