Ο Τραμπ ζητάει άμεση θανατική ποινή για τους δράστες των επιθέσεων

Must Read

Υπέρ της ταχείας εκτέλεσης των δραστών πολύνεκρων επιθέσεων, τάχθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ, μετά το μακελειό σε Τέξας και Οχάιο, το Σαββατοκύριακο.

«Δίνω εντολή στο υπουργείο Δικαιοσύνης να προτείνει έναν νόμο που θα εγγυάται ότι αυτοί που διαπράττουν εγκλήματα μίσους και μαζικές δολοφονίες θα βρίσκονται αντιμέτωποι με τη θανατική ποινή κι ότι αυτή η ποινή θα εφαρμόζεται ταχέως, με αποφασιστικότητα και χωρίς χρόνια άχρηστων καθυστερήσεων», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος, που χαρακτήρισε τις δυο επιθέσεις «έγκλημα κατά της ανθρωπότητας».

Ο Τραμπ έκανε λόγο για σατανικές επιθέσεις εναντίον του έθνους λέγοντας: «Αυτές οι μοχθηρές ιδεολογίες πρέπει να ηττηθούν. Το μίσος δεν έχει καμία θέση στην Αμερική. Το μίσος στρεβλώνει τον νου, ρημάζει την καρδιά και κατατρώει την ψυχή».

Υποστήριξε πως ΗΠΑ πρέπει να σταματήσουν ή να μειώσουν την κουλτούρα της βίας, μεταξύ άλλων και τα βιντεοπαιχνίδια που προωθούν τη βία.

Επίσης ο Τραμπ είπε πως  η χώρα του πρέπει να μεταρρυθμίσει τους νόμους για την ψυχική υγεία, με στόχο την αναγνώριση των προσώπων με ψυχικά προβλήματα, περιλαμβανομένων μέτρων όπως του ακούσιου εγκλεισμού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This