H Μόνικα Λεβίνσκι μεταφέρει σε σίριαλ τον… λεκέ της

Must Read

Το σκάνδαλο που συντάραξε τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής με τον παράνομο δεσμό (;) του τότε 49χρονου προέδρου Μπιλ Κλίντον με την 22χρονη Μόνικα Λεβίνσκι μεταφέρεται στην μικρή οθόνη από την τηλεοπτική παραγωγή «American Crime Story», με παραγωγό την ίδια την «πέτρα» του σκανδάλου, Μόνικα Λεβίνσκι.

Η ιστορία του «Monicagate», που οδήγησε στην αποπομπή του Μπιλ Κλίντον από την προεδρία των ΗΠΑ και αύξησε τη δημοτικότητα της συζύγου του, Χίλαρι, στα ύψη, θα έχει τίτλο «Impeachment» («Καταγγελία»).

Στη μίνι σειρά επανεξετάζονται οι πιο σύνθετες, διχαστικές ιστορίες της σύγχρονης εποχής.

Το σενάριο της ιστορίας γράφει η Σάρα Μπέργκες, η οποία θα είναι εκτελεστική παραγωγός μαζί με την Λεβίνσκι αλλά και την ομάδα παραγωγής του «American Crime Story» (Ράιαν Μέρφι, Σάρα Πόλσον, Σκοτ Αλεξάντερ, Μπραν Φάλτσακ, Λάρι Καραζέβσκι κ.ά.).

«Της είπα: “Κανένας δεν πρέπει να πει την ιστορία, μόνο εσύ. Αν θέλεις να αναλάβεις την παραγωγή μαζί μου, θα το ήθελα πολύ”» δήλωσε ο Μέρφι σε παλαιότερη συνέντευξή του στο THR, αναφερόμενος σε συνομιλία που είχε με τη Μόνικα Λεβίνσκι.

Η σειρά βασίζεται στο bestselling βιβλίο του Τζέφρι Τούμπιν «A Vast Conspiracy: The Real Story of the Sex Scandal That Nearly Brought Down a President» («Μια μεγάλη συνομωσία: Η αληθινή ιστορία του σεξουαλικού σκανδαλου που σχεδόν έριξε έναν Πρόεδρο»).

Το «Impeachment: American Crime Story» θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου.

Στη μεταφορά της ιστορίας στη μικρή οθόνη θα εμφανιστούν η Σάρα Πόλσον ως Λίντα Τριπ, πρόσωπο-κλειδί του σκανδάλου, η Ανάλι Άσφορντ ως Πόλα Τζόουνς και η Μπέανι Φέλντστάιν ως Μόνικα Λεβίνσκι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This