H Βασίλισσα Ελισάβετ «ξεφτίλισε» τους πολιτικούς της

Must Read

«Η μονάρχης εκφράζει απαξίωση για τους σημερινούς πολιτικούς», αναφέρουν σε δημοσίευμά τους οι Times της Κυριακής. Αν και η βασίλισσα παραμένει ουδέτερη σε ό,τι αφορά την πολιτική στη Βρετανία, εξέφρασε την απογοήτευσή της, μιλώντας για «ανικανότητα των πολιτικών να κυβερνήσουν».

Η αυστηρή δήλωση της βασίλισσας ήρθε στη δημοσιότητα, την ίδια στιγμή που βουλευτές έχουν απειλήσει να «σύρουν» τη βασίλισσα στην διαρκώς αυξανόμενη πολιτική κρίση.

Σύμφωνα με την πηγή, η βασίλισσα έκανε τις σχετικές δηλώσεις το 2016, μετά το δημοψήφισμα για το Brexit και την παραίτηση του τότε πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον, αλλά όπως ανέφερε η πηγή, η δυσαρέσκεια της βασίλισσας αυξάνεται, καθώς η χώρα βρίσκεται εν μέσω πολιτικής κρίσης, λόγω του Brexit.

Οι συνεργάτες της βασίλισσας φοβούνται, μήπως βουλευτές που είναι υπέρμαχοι της παραμονής της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, «σύρουν» την μονάρχη στην πολιτική, αν ψηφιστεί η πρόταση δυσπιστίας εναντίον του νέου πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, την οποία αναμένεται να καταθέσουν οι Εργατικοί, τον Σεπτέμβριο σύμφωνα με τη Daily Mail.

«Δεν επιθυμώ να σύρω τη βασίλισσα σε αυτό αλλά θα έστελνα τον Κόρμπιν με ταξί στο παλάτι του Μπάκιγχαμ να της ανακοινώσει πως αναλαμβάνουμε την εξουσία», δήλωσε ο ΜακΝτόνελ σε εκδήλωση στο Εδιμβούργο.

Υπάρχει, πάντως το ενδεχόμενο, αν ο Βρετανός πρωθυπουργός δεν λάβει ψήφο εμπιστοσύνης τον Σεπτέμβριο, να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές μετά τις 31 Οκτωβρίου, δηλαδή μετά την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ με ή χωρίς συμφωνία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This