Χαμός στα καλλιστεία της Σρι Λάνκα! Η παλιά βασίλισσα άρπαξε το στέμμα από τη νέα και την τραυμάτισε (video)

Διμαρτυρόταν το πήρε παράνομα

Must Read

Με τραύματα στο κεφάλι, αντί για στέμμα, έφυγε από τον διαγωνισμό ομορφιάς για παντρεμένες «Κυρία Σρι Λάνκα» η νικήτρια, καθώς η Κυρία Κόσμος της έβγαλε βίαια το στέμμα επειδή, όπως διαμαρτυρόταν, το πήρε παράνομα αφού είναι διαζευγμένη.

Η 31χρονη Πουσπίκα ντε Σίλβα στέφθηκε για τον τίτλο «Κυρία Σρι Λάνκα 2020-2021» κατά τη διάρκεια τελετής στο Κολόμπο, η οποία προβαλλόταν μάλιστα από την κρατική τηλεόραση την Κυριακή.

Η 28χρονη Καρολίν Τζούριε, η οποία κέρδισε το στέμμα το 2019 και στη συνέχεια απέσπασε και τον παγκόσμιο σχετικό τίτλο, έκανε τη δική της πρωτόγνωρη παρέμβαση, η οποία άφησε σύξυλους τους πάντες. Εβαλε μάλιστα το στέμμα στο κεφάλι της αναπληρωματικής, η οποία ξέσπασε σε κλάματα.

Η Ντε Σίλβα αποχώρησε δακρυσμένη από τη σκηνή. Το στέμμα μετά την επίθεση επιστράφηκε στην Ντε Σίλβα, που είχε αναδειχθεί και Μις Σρι Λάνκα Κόσμος το 2011, αφού, όπως προέκυψε από την έρευνα των διοργανωτών, δεν είναι τελικά διαζευγμένη. Βέβαια, η εστεμμένη μέσω ανάρτησής της στον λογαριασμό της στο facebook παραδέχεται ότι είναι χωρισμένη, αλλά αυτό, όπως υποστηρίζει, είναι διαφορετικό από το να είσαι διαζευγμένη.

Επίσης ισχυρίστηκε ότι πήγε στο νοσοκομείο για να περιποιηθούν οι γιατροί τα τραύματα στο κεφάλι της και ενημέρωσε ότι πρόθεσή της είναι να κινηθεί νομικά για τον «παράλογο και προσβλητικό» τρόπο με τον οποίο της συμπεριφέρθηκαν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This