Σάλος στη Ρωσία με αστυνομικό που ρίχνει γροθιά στο στομάχι διαδηλώτριας (video)

Must Read

Την οργή πολλών Ρώσων, προκάλεσε το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, όπου καταγράφεται ένας Ρώσος αστυνομικός να γρονθοκοπεί μια νεαρή γυναίκα στο στομάχι, κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων, που πραγματοποιούνται στη Μόσχα, εδώ και εβδομάδες.

Στο βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε το Σάββατο και κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο από διάσημους Ρώσους τραγουδιστές, με εκατομμύρια followers, διακρίνονται δύο αστυνομικοί των μονάδων αντιμετώπισης ταραχών, που φορούν τα κράνη τους, ενώ σέρνουν τη γυναίκα, τη Ντάρια Σασνόβσκαγια, προς μια αστυνομική κλούβα.

Η 26χρονη διαδηλώτρια δίνει μάχη για να απελευθερωθεί και προσπαθεί να βάλει τρικλοποδιά σε έναν από τους αστυνομικούς, ο οποίος αντεπιτίθεται γρονθοκοπώντας την στο στομάχι. Ένας από τους δημοσιογράφους που καταγράφει το περιστατικό ακούγεται να αποκαλεί, με σαρκαστικό ύφος, τον αστυνομικό «ήρωα».

Η νεαρή γυναίκα, στατιστικολόγος στο επάγγελμα, ήταν μία από τους 200 ανθρώπους που συνελήφθησαν στην καρδιά της Μόσχας το Σάββατο, επειδή έλαβαν μέρος σε μια παράνομη διαμαρτυρία, σύμφωνα με τις αρχές, που ακολούθησε την μεγάλη διαδήλωση με αίτημα τη διεξαγωγή ελεύθερων εκλογών στη ρωσική πρωτεύουσα.

Θα ξεκινήσει έρευνα

Η αστυνομία της Μόσχας αρνήθηκε να σχολιάσει το συμβάν τηλεφωνικώς, όμως το πρακτορείο ειδήσεων Interfax μετέδωσε ότι ξεκίνησε εσωτερική έρευνα.

Η Σασνόβσκαγια είπε ότι συνελήφθη, αφού διαμαρτυρήθηκε σε αστυνομικούς για τη σύλληψη ενός άνδρα που φαινόταν να έχει κάποιου είδους αναπηρία.

Σε μια αποτύπωση του θυμού που προκάλεσε η δημοσιοποίηση του βίντεο, ο Πάβελ Τσικόφ, ένας δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων, προσφέρει αμοιβή 100.000 ρουβλιών (1500 δολάρια) σε όποιον αναγνωρίσει τον αστυνομικό, που είχε καλυμμένο το πρόσωπό του και φορούσε κράνος τη στιγμή των γεγονότων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This