Ποιοι υπολογιστές απαγορεύτηκαν μέσα στα αεροπλάνα

Must Read

Η ομοσπονδιακή υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας των ΗΠΑ (Federal Aviation Administration, FAA) ανακοίνωσε ότι απαγορεύει στους επιβάτες αεροσκαφών να έχουν μαζί τους στις πτήσεις ορισμένα μοντέλα των φορητών υπολογιστών MacBook Pro της Apple, αφού η εταιρεία ανακοίνωσε πως ανακαλεί συγκεκριμένες παρτίδες διότι οι μπαταρίες τους υπάρχει κίνδυνος να πάρουν φωτιά υπό κάποιες συνθήκες.

«Η FAA είναι ενήμερη για την ανάκληση των μπαταριών που χρησιμοποιούνται σε ορισμένους φορητούς υπολογιστές MacBook Pro της Apple», ανέφερε εκπρόσωπος της υπηρεσίας σε ανακοίνωση που διένειμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πρόσθεσε πως έχουν ήδη ενημερωθεί «οι αερομεταφορείς για την ανάκληση».

Η εταιρεία ανακοίνωσε τον Ιούνιο ότι θα ανακαλέσει περιορισμένο αριθμό των φορητών υπολογιστών της αυτού του τύπου με οθόνη 15 ιντσών, διότι οι μπαταρίες τους ενδέχεται να υπερθερμανθούν. Διευκρίνισε ότι πρόκειται για μονάδες που ανήκουν σε πατρίδες που πωλήθηκαν από τον Σεπτέμβριο του 2015 ως τον Φεβρουάριο του 2017.

Η Apple δεν απάντησε αμέσως όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει την απαγόρευση αυτή από το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This