Πέθανε ο El Risitas που έγινε διάσημος παγκοσμίως για το μοναδικό γέλιο του (video)

Σίγησε για πάντα το πιο διάσημο γέλιο στον πλανήτη

Must Read

Το πιο χαρακτηριστικό γέλιο που έγινε viral και ενσωματώθηκε σε άπειρα βίντεο σε ολόκληρο τον πλανήτη, έσβησε για πάντα.

Ο Ισπανός κωμικός Χουάν Χόγια Μπόρχα, γνωστός ως El Risitas πέθανε σε ηλικία 65 ετών μετά από προβλήματα υγείας που τον είχαν καταρρακώσει τα τελευταία χρόνια.

Στο βίντεο που έχει έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, ο γνωστός κωμικός είχε φιλοξενηθεί σε Ισπανική εκπομπή και ο ίδιος μιλούσε για την περίοδο της ζωής του όπου εργαζόταν ως βοηθός κουzίνας σε εστιατόριο. Ο El Risitas περιέγραφε ότι είχε αφήσει το βράδυ 20 πιάτα στην ακρογιαλιά προκειμένου να πλυθούν από τα κύματα και να γλιτώσει την δουλειά ωστόσο το πρωί όταν πήγε να τα μαζέψει… είχε μείνει μόνο ένα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This