Αθωώθηκε η Μαρίν Λεπέν από τις κατηγορίες περί διάδοσης ρατσιστικού μίσους

Τα επίμαχα tweet που την οδήγησαν στο δικαστήριο

Must Read

Η Γαλλίδα πολιτικός και πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λεπέν, αθωώθηκε από την κατηγορία υποκίνησης ρατσιστικού μίσους μετά από δίκη.

Η Γαλλίδα πολιτικός και υποψήφια πρόεδρος στις προσεχείς προεδρικές εκλογές της Γαλλίας, είχε κατηγορηθεί για υποκίνηση ρατσιστικού μίσους επειδή το 2015 δημοσιεύσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, εικόνες από τις θηριωδίες του ισλαμικού κράτους. Αυτή η δημοσίευση ήταν η απάντηση της σε όσους συνέκριναν το κόμμα της με την τρομοκρατική οργάνωση.

Μετά από αυτή την ενέργεια η Γαλλίδα πολιτικός παραπέμφθηκε σε δίκη, παρά τις αντιδράσεις από διάφορους πολιτικούς χώρους, που δεν θεώρησαν την δημοσίευση των φωτογραφιών ως υποκίνηση σε «ρατσισμό».

Η αθώωση της αυτή έρχεται σε μία νευραλγική περίοδο και θεωρείται ότι θα την βοηθήσει στην διεκδίκηση της γαλλικής προεδρίας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Εμμανουέλ Μακρόν ως κύριο αντίπαλο.

Δείτε τα επίμαχα τιτιβίσματα που την οδήγησαν στο δικαστήριο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This