Τετράχρονος ήρωας έσωσε τη ζωή της μητέρας του, χάρη σε ένα… αυτοκινητάκι!

Παρότι δυσλεξικός, ο μικρός κατάφερε να δώσει στους αστυνομικούς να καταλάβουν πως η μαμά του κινδυνεύει

Must Read

Ήρωας από… κούνια αποδείχτηκε ένα 4χρονο αγοράκι από το Νότιγχαμ της Αγγλίας, το οποίο κατάφερε να δράσει εγκαίρως και να σώσει τη ζωή της μητέρας του, όταν εκείνη κατέρρευσε μπροστά του! 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του BBC για την απίστευτη, πραγματικά, αυτή είδηση που κάνει, φυσικά, τον γύρο του διαδικτύου, ο μικρός Έσα, μην ξέροντας, αρχικά, τι να κάνει, πρόσεξε ξαφνικά τον αριθμό «999» γραμμένο στην οροφή ενός από τα αυτοκινητάκια με τα οποία έπαιζε και δοκίμασε να καλέσει στο κινητό της μητέρας του το συγκεκριμένο νούμερο. Μάλιστα, ο Έσα, παρά το γεγονός, ότι είναι δυσλεκτικός, κατάφερε να δώσει στους αστυνομικούς που του απάντησαν να καταλάβουν ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει, λέγοντάς τους, μεταξύ άλλων, «η μαμά μου έπεσε. Μαμά βοήθεια».

«Απλά ήξερε»

Όσον αφορά στο τι ακριβώς της συνέβη, η -τυχερή- μητέρα του Έσα, Σάρλοτ Καν, ανέφερε: «Χτύπησα το κεφάλι μου στο ενυδρείο. Το επόμενο που θυμάμαι είναι τρεις ή τέσσερις αστυνομικοί να με ξυπνούν και να μου εξιστορούν τι συνέβη». Μην μπορώντας, εξάλλου, να κρύψει τη χαρά και την ικανοποίησή της για τον τρόπο που αντέδρασε ο γιος της, η 25χρονη γυναίκα επισήμανε πως «οι αστυνομικοί μού είπαν πως θα έπρεπε να ρίξουν την πόρτα, ωστόσο ο Έσα τους έδωσε τα κλειδιά μέσα από το γραμματοκιβώτιο. Απλά ήξερε!».

Το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου, 1ης Μαΐου, με τους διασώστες να σπεύδουν επιτόπου, προκειμένου να προσφέρουν στην Σάρλοτ τις πρώτες βοήθειες. Όπως μετέδωσε το BBC, εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας έκανε λόγο για «γενναιότητα και γρήγορη σκέψη» από πλευράς του 4χρονου ήρωα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This