Τζιχαντιστές κατέρριψαν μαχητικό και κρατάνε όμηρο τον πιλότο!

Must Read

Ένα πολεμικό αεροσκάφος των δυνάμεων της Δαμασκού, κατέρριψαν οι τζιχαντιστές πιάνοντας όμηρο τον πιλότο του, σύμφωνα με ανακοίνωση της τζιχαντιστικής οργάνωσης Χαγιάτ Ταχρίρ ας Σαμ και του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Το αεροσκάφος τύπου Sukhoi 22 πετούσε στον εναέριο χώρο της βορειοδυτικής επαρχίας Ιντλίμπ.

Πρόκειται για το πρώτο πολεμικό αεροσκάφος των δυνάμεων της Δαμασκού που καταρρίπτουν οι τζιχαντιστές στην πολύμηνη μάχη που μαίνεται στην επαρχία, τόνισε το Συριακό Παρατηρητήριο.

820 νεκροί άμαχοι

Τους τελευταίους τρεις μήνες οι δυνάμεις της Δαμασκού βομβαρδίζουν ανελλιπώς τη συριακή επαρχία, που μετά από οχτώ χρόνια του συριακού πολέμου εξακολουθεί να μένει στην έλεγχο αντικαθεστωτικών οργανώσεων.

Εν τω μεταξύ, οι δυνάμεις του συριακού καθεστώτος προχώρησαν προς την πόλη-κλειδί Χαν Σεϊχούν, στη σταδιακή προέλαση τους στην Ιντλίμπ, όπου η Ταχρίρ ας Σαμ κατέχει το μεγαλύτερο μέρος της επαρχίας, καθώς και περιοχές γύρω από αυτή.

Η σφοδρότητα των βομβαρδισμών και η προέλαση των καθεστωτικών δυνάμεων έχουν προκαλέσει τον θάνατο 820 αμάχων και τον εκτοπισμό τουλάχιστον 400.000 ανθρώπων από την περιοχή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This