Μαχαίρωσαν άνδρα έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών!

Must Read

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται άνδρας, έπειτα από επίθεση που δέχθηκε  με μαχαίρι κοντά σε γραφεία της βρετανικής κυβέρνησης στο κέντρο του Λονδίνου.

Η αστυνομία ανέφερε πως κλήθηκε στην οδό Μάρσαμ όπου βρίσκεται το υπουργείο Εσωτερικών έπειτα από αναφορά για έναν άνδρα οπλισμένο με μαχαίρι.

Οι αστυνομικοί βρήκαν έναν άνδρα με τραύματα από μαχαίρι για τα οποία λαμβάνει θεραπεία και είναι απειλητικά για τη ζωή του. Άλλος ένας άνδρας συνελήφθη στο σημείο ως ύποπτος για πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι είναι πολύ νωρίς για να προσδιοριστεί αν το περιστατικό συνδέεται με το υπουργείο Εσωτερικών ωστόσο δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι σχετίζεται με την τρομοκρατία.

«Συνεχίζονται οι έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος», ανέφερε σε μια ανακοίνωση η αστυνομία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This