Στο στόχαστρο των ΗΠΑ οι καταγγελίες του τούρκου μαφιόζου για τον Ερντογάν!

Δόθηκαν στοιχεία στους αμερικανούς;

Must Read

Σε πραγματικό εφιάλτη εξελίσσονται οι καταγγελίες του τούρκου αρχηγού της μαφίας Σεντάτ Πεκέρ, ο οποίος κατηγορεί ευθέως και με ονοματεπώνυμα κορυφαίους συνεργάτες του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για εμπόριο ναρκωτικών, πληρωμένες δολοφονίες, σχέσεις με την μαφία. Ο τούρκος αρχιμαφιόζος πρακτικά ταυτίζει το τουρκικό κράτος με το παγκόσμιο εμπόριο ναρκωτικών καθώς και με δολοφονικές ενέργειες κατά αντιφρονούντων, δημοσιογράφων και πολιτικών αντιπάλων, χρησιμοποιώντας ευθέως τους εκτελεστές της μαφίας για να πραγματοποιήσει αυτές τις εγκληματικές ενέργειες.

Αυτό φυσικά ήταν ένα κοινό μυστικό και προϋπήρχε του Ερντογάν. Ο Πεκέρ αποκάλυψε μαφιόζικες δολοφονίες που γινόντουσαν με εντολή του τουρκικού κράτους από το 1993. Εμείς οι έλληνες φυσικά το γνωρίζουμε καλά, τόσο από την υπόθεση του ναρκοπλοίου Noor1 με την τουρκική ηρωίνη, όσο και από την δολοφονία του εθνομάρτυρα Θεοφίλου Γεωργιάδη στην Κύπρο για την οποία οι δολοφόνοι πήραν αμοιβή 5 kg τουρκικής ηρωίνης.

Μάλιστα το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης είχε βγάλει ειδική έκδοση – έρευνα με την οποία αποκάλυπτε τον ρόλο της τουρκικής ηρωίνης στις ενέργειες του τουρκικού κράτους ακόμα και για να επηρεάσει ηγέτες δυτικών χώρων.

Η εμπλοκή των αμερικανών

Αυτό όμως που αποτελεί πραγματικό εφιάλτη για τον Ερντογάν, είναι η διαφαινόμενη εμπλοκή των αμερικανικών υπηρεσιών προκειμένου να πάρουν στα χέρια τους τα στοιχεία που διαθέτει ο Σεντάτ Πεκέρ. Δημοσιεύματα σε αραβικά μέσα κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον των ΗΠΑ, ακόμα και για ταξίδι αμερικανικού κλιμακίου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με σκοπό να συναντηθεί με τον τούρκο μαφιόζο!

Μπορεί λοιπόν ο Ερντογάν να πιστεύει ότι μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση στο εσωτερικό της χώρας του, εάν όμως οι αμερικανικές υπηρεσίες εξασφαλίσουν στοιχεία που τεκμηριώνουν ότι η Τουρκία εμπλέκεται κυρίως στο εμπόριο ναρκωτικών, τότε αυτομάτως μπορεί να κινηθεί η διαδικασία δίωξης για χρηματοδότηση της τρομοκρατίας.

Εκεί, το αμερικανικό κράτος κυριολεκτικά θα στραγγαλίσει τον Ερντογάν και την Τουρκία, μέχρι φυσικά να παραδοθεί.

Ή βέβαια ακόμα να συμμορφωθεί και να επιστρέψει στην στοργική αγκαλιά του δυτικού ημισφαιρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This