Ρεσιτάλ μίσους των Αλβανών των Σκοπίων κατά των Σέρβων!

Παρά την δωρεά εμβολίων που έκανε η Σερβία στα Σκόπια!

Must Read

Ένα μικρό δείγμα για το αβυσσαλέο μίσος που υπάρχει μεταξύ των βαλκανικών λαών, είναι η λυσσαλέα αντίδραση των αλβανικών κομμάτων των Σκοπίων έναντι της κυβέρνησης Ζάεφ. Αιτία είναι η απόφαση της κυβέρνησης των Σκοπίων να απαλλάξει τους σέρβους που εισέρχονται στην χώρα από την πληρωμή διοδίων. Μία απόφαση αυτονόητη, καθώς η Σερβία σε μία επίδειξη πραγματικού μεγαλείου, έκανε σημαντική δωρεά εμβολίων στα Σκόπια.

Μία δωρεά που πραγματικά αποκτά ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα, έχοντας ως δεδομένο ότι τα Σκόπια βρίσκονται στην κορυφή του κόσμου όσον αφορά θανάτους ανά 1 εκατομμύριο από κορονοϊό. Συγκεκριμένα, βρίσκονται μεταξύ της τέταρτης και πέμπτης θέσης, γεγονός που δείχνει το πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα της πανδημίας για την γειτονική χώρα.
Και όμως, τα αλβανικά κόμματα των Σκοπίων τυφλωμένα από το εθνικιστικό μίσος κατά των Σέρβων, κατακεραυνώνουν τον Ζόραν Ζάεφ για αυτή την αυτονόητη απόφαση του.

Πρόκειται για τον συνασπισμό των αλβανικών κομμάτων στη Βόρεια Μακεδονία, την «Συμμαχία για τους Αλβανούς» και τους «Εναλλακτικούς», που προσπαθούν να αμφισβητήσουν την απόφαση της κυβέρνησης του Ζόραν Ζάεφ, για δωρεάν διόδια στους οδηγούς από τη Σερβία κατά τη θερινή περίοδο, ενώπιον του Συνταγματικού Δικαστηρίου, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη δωρεά εμβολίων κατά του Covid-19.

Ντροπή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This