Δικαστήριο της Χάγης: Αμετάκλητα ένοχος ο ηγέτης των Σερβοβόσνιων Ράτκο Μλάντιτς

Ο προεδρεύων δικαστής διαφωνούσε σχεδόν με όλες τις κατηγορίες!

Must Read

Ο 78χρονος Ράτκο Μλάντις, ηγέτης των Σερβοβόσνιων, είχε καταδικαστεί το 2017 από το Δικαστήριο της Χάγης για γενοκτονία και για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας συμπεριλαμβανομένων εγκλημάτων πολέμου, τρομοκράτησης άμαχου πληθυσμού και για την εξόντωση περισσότερων από 8.000 Μουσουλμάνων, ανδρών και αγοριών, στην Σρεμπρένιτσα. Ο Μλάντιτς είχε καταγγείλει το δικαστήριο κατά την επ’ ακροατηρίου συζήτηση τον Αύγουστο, με τους δικηγόρους του να υποστηρίζουν ότι ήταν μακριά όταν έγινε η σφαγή στη Σρεμπρένιτσα.

Η πενταμελής επιτροπή προσφυγών, μετά από καθυστερήσεις, αποφάσισε ότι ο Μλάντιτς δεν κατάφερε να παράσχει αποδεικτικά στοιχεία για να ακυρώσει τις προηγούμενες καταδίκες εναντίον του. Όμως ο προεδρεύων δικαστής διαφωνούσε σχεδόν με όλες τις κατηγορίες!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This