Ξέχασαν ιατρικό εργαλείο 30 εκατοστών στο στομάχι γυναίκας!

Τούρκοι «ντόκτορες» εν δράσει!

Must Read

Μια ιατρική «σπάτουλα» μήκους 30 cm η οποία χρησιμοποιείται στα χειρουργεία, ξεχάστηκε στην κοιλιά της Fatma Soylu, η οποία είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον σπλήνα στην Κωνσταντινούπολη το 2015.

Η γυναίκα έκανε αγωγή και κέρδισε αποζημίωση από το τουρκικό υπουργείο υγείας 82.000 τουρκικές λίρες. Το Υπουργείο Υγείας πλήρωσε τα χρήματα στη Soylu και μήνυσε τον γιατρό και τη νοσοκόμα που πραγματοποίησαν τη χειρουργική επέμβαση, για να δώσουν με τη σειρά τους το ποσό της αποζημίωσης στο υπουργείο.

Μάλιστα, από το νοσοκομείο και πριν αποδειχθεί η αμέλεια των γιατρών, κατηγορούσαν τη γυναίκα ότι υπερβάλει και της έκαναν συστάσεις να πάει σε ψυχολόγο!

Η 41χρονη (τώρα) πήγε στο Νοσοκομείο Haseki  Κωνσταντινούπολης πριν 6 χρόνια λόγω κοιλιακού πόνου και διαπιστώθηκε ότι έχει ρήξη σπλήνα. Χειρουργήθηκε και πήρε εξιτήριο 3 ημέρες αργότερα.

Η Soylu ένιωθε σε έντονο πόνο και δεν μπορούσε να περπατήσει και πήγε ξανά στο νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί είπαν ότι ο μετεγχειρητικός πόνος ήταν φυσιολογικός και την έδιωξαν.

Προσπαθώντας να αντέξει τον πόνο για 42 ημέρες, η (τότε) 35χρονη πήγε ξανά στο νοσοκομείο όταν άρχισε να έχει προβλήματα αναπνοής. Υποβλήθηκε σε υπέρηχο ο οποίος έδειξε ένα μεταλλικό αντικείμενο στο στομάχι της!

«Δύο τρεις χειρουργοί ήρθαν σε μένα αμέσως και μου είπαν θα κάνουμε μια άλλη μικρή επέμβαση, ένα μικρό όργανο ξεχάστηκε μέσα. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα που θα επηρεάσει την υγεία σας, μου είπαν. Αλλά στο μεταξύ, ούτε μια συγγνώμη ούτε κάτι σαν έχετε υποφέρει τόσο πολύ και  φταίμε εμείς, ζητούμε συγγνώμη. Απλώς προσπάθησαν βιαστικά να με βάλουν στο χειρουργείο», είπε η Soylu.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This