H συλλογή από βαλίτσες της Μελάνια Τραμπ και οι γόβες στιλέτο…

Must Read

Διακοπές τέλος για το προεδρικό ζεύγος της Αμερικής, Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ, που επέστρεψαν προ ολίγων ωρών, μαζί με το γιο τους φυσικά.

Ο αμερικανός πρόεδρος έφτασε με τη σύζυγο και το παιδί τους, Μπάρον, στον Λευκό Οίκο, μετά από δύο εβδομάδες διακοπών στο γκολφ κλαμπ του Τζέρσεϊ.

Η προεδρική οικογένεια «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό να επιβιβάζεται στο Air Force One στη βάση του Νιου Τζέρσεϊ, το απόγευμα της Κυριακής, και λίγο αργότερα να φτάνει στον Λευκό Οίκο.

Ο Πλανητάρχης κρατούσε το χέρι της συζύγου του, καθώς περπατούσαν στο γρασίδι της προεδρικής κατοικίας, την ώρα που το προσωπικό της αμερικανικής προεδρίας κρατούσε τις βαλίτσες της Πρώτης Κυρίας.

Η Μελάνια έδειξε ότι έχει μια σαφή προτίμηση στον οίκο Louis Vuitton, καθώς όλες οι βαλίτσες της έφεραν την υπογραφή του και ήταν προσεκτικά τοποθετημένες η μία δίπλα στην άλλη σαν συλλογή από ρωσικές κούκλες!

Η σύζυγος του Τραμπ, φθάνοντας στο Λευκό Οίκο, εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά με την κομψότητά της. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, φορούσε μια πράσινη φούστα και γόβες του οίκου Christian Louboutin.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This