24χρονος Σομαλός μετανάστης ο μακελάρης του Βίρτσμπουργκ στη Γερμανία!

Είχε φτάσει στη χώρα το 2015 - Τον καταδίωξαν περαστικοί και θαμώνες εστιατορίου

Must Read

Δράστης του μακελειού στο Βίρτσμπουργκ της Γερμανίας, στην πλατεία Μπρμπαρόσα, σύμφωνα με την αστυνομία είναι ένας 24χρονος Σομαλός, που έφτασε στη χώρα το 2015 σαν μετανάστης. Από την επίθεσή του με μαχαίρι σε περαστικούς έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι και 5 ακόμη είναι στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένοι.

Διαβάστε ακόμη: Μακελειό στη Γερμανία! Μανιακός μαχαίρωνε περαστικούς – 3 νεκροί και 6 τραυματίες (video)

Τον δράστη κυνήγησαν περαστικοί και θαμώνες εστιατορίου που του επιτέθηκαν με καρέκλες και ότι άλλο βρήκαν μπροστά τους, μέχρι να φτάσει η αστυνομία. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν πυροβολώντας τον στο πόδι.

Λίγη ώρα πριν την επίθεσή του είχε πάει σε πολυκατάστημα για να αγοράσει μαχαίρι! Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 24χρονος Σομαλός ήταν γνωστός στις αστυνομικές Αρχές και νοσηλευόταν σε ψυχιατρείο.

«Η έρευνα της αστυνομίας θα καθορίσει αν έχουμε να κάνουμε με μια πράξη που συνδέεται με τον ισλαμισμό ή την ψυχολογική του κατάσταση» ήταν η δήλωση των Αρχών μετά την μαρτυρία ότι ο δράστης φώναζε «Αλλάχου Ακμπάρ» («Ο Θεός είναι μεγάλος»).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This