Έκρυβαν το νεκρό παιδί τους δύο χρόνια στον καταψύκτη!

Eίχε πεθάνει πριν από δύο χρόνια από «ύποπτα» τραύματα

Must Read

Μια ανατριχιαστική οικογενειακή τραγωδία ήρθε στο φως, όταν αστυνομικοί πριν από δύο μήνες βρήκαν το πτώμα ενός μικρού αγοριού στον καταψύκτη των γονιών του στη Βιρτζίνια. Ο Ελιέλ Αντον Γουίβερ εκτιμάται ότι πέθανε πριν από τα πέμπτα γενέθλιά του και μάλλον παρέμεινε στον καταψύκτη από ένα έως δύο χρόνια.

Οι γονείς, ο 49χρονος Σκασκίν Γουίβερ και η 48χρονη Ντίνα Γουίβερ, συνελήφθησαν, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση μετά την απαγγελία των κατηγοριών, που συμπεριλάμβαναν συνωμοσία απόκρυψης πτώματος αλλά και κατηγορία στον άνδρα για επίθεση σε ενήλικη γυναίκα, αφού φαίνεται ότι χτυπούσε τη γυναίκα του και την είχε κάψει με σίδερο για μπούκλες μαλλιών.

Οι γονείς μπορεί να αντιμετωπίσουν και άλλες κατηγορίες όταν ολοκληρωθεί η νεκροψία του παιδιού. Η Ντίνα Γουίβερ στην κατάθεσή της υποστήριξε ότι υφίσταται εδώ και χρόνια σωματική και ψυχολογική βία από τον σύζυγό της προσθέτοντας ότι φοβόταν για τη ζωή της αλλά και γι’ αυτήν του αδελφού της.

Στην κατάθεσή του δε ο αδελφός της, ο οποίος δεν κατονομάζεται από τα σχετικά δημοσιεύματα, αναφέρει ότι ο Σκασκίν ασκούσε απόλυτο έλεγχο στην Ντίνα εμποδίζοντάς τη να έχει επικοινωνία με την οικογένειά της και ότι αυτή κατάφερε να του πει τον Μάιο ότι ο Ελιέλ είχε πεθάνει πριν από δύο χρόνια από τραύματα στο σώμα του και ότι ο Σκασκίν τον είχε βάλει στον καταψύκτη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This