Εισαγγελική έρευνα στην Γαλλία για την αφίσα που παρουσιάζει τον Μακρόν ως Χίτλερ!

Τα δρακόντεια μέτρα έφεραν σφοδρές αντιδράσεις

Must Read

Η εισαγγελική αρχή της Τουλόν ξεκίνησε έρευνα για μια δυσφημιστική αφίσα που συσχετίζει τον Γάλλο Πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν με τον Αδόλφο Χίτλερ, εν μέσω κριτικής για τους συνεχιζόμενους περιορισμούς που ο Γάλλος πρόεδρος επιβάλλει λόγο του Covid-19.
Ένας πίνακας διαφημίσεων που φαίνεται στα περίχωρα της Τουλόν εμφανίζει μια εικόνα του Γάλλου Προέδρου Εμμανουήλ Μακρόν ντυμένου με ναζιστική στολή και χιτλερικό μουστάκι με παραποιημένη την σβάστικα των ναζί, έχει προκαλέσει σάλο και αντιδράσεις πολιτών. Αλλά, η παρέμβαση της δικαιοσύνης καταγγέλλεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως πολιτικά υποκινούμενη, με στόχο να φιμώσει της αντιδράσεις όσων αντιτίθενται στα εξαιρετικά σκληρά μέτρα και εξοντωτικά πρόστιμα που επιβάλλει η Γαλλία σε όσους παραβιάζουν τα περιοριστικά μέτρα.

Περιοριστικά μέτρα που περιλαμβάνουν και 6 μήνες φυλάκιση για όσους ανεμβολίαστους εισέλθουν σε εστιατόριο ή καφετέρια, ενώ ένας χρόνος φυλακή και 45.000 € πρόστιμο επιβάλλονται σε όσους καταστηματάρχες επιτρέψουν την είσοδο τους!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This