ΗΠΑ: Τι μπορεί να «έκαναν» 6 ηλικιωμένοι στο δάσος για να τους συλλάβουν;

Must Read

Έξι άτομα ηλικίας 62 έως 85 ετών συνελήφθησαν στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ αφού η αστυνομία τους κατέγραψε να κάνουν σεξ μέσα σε δάσος. Οι συλλήψεις έγιναν σε μια προστατευμένη περιοχή στην πόλη Φέρφιλντ.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με το Associated Press, είχαν εντοπίσει διαδικτυακές αγγελίες για συνάντηση και ομαδικό σεξ στην επίμαχη περιοχή. Αφού παρακολούθησαν την περιοχή, οι αστυνομικοί εντόπισαν τα έξι άτομα «να διαπράττουν μια σειρά αδικημάτων».

Περπατούσε γυμνός

Ανάμεσα στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι πέντε άντρες και η μια γυναίκα είναι αυτής της προσβολής της δημοσίας αιδούς και η διατάραξη της κοινής ειρήνης. Τοπικά μέσα υποστηρίζουν ότι ο ένας από τους έξι συλληφθέντες είχε, στο παρελθόν, συλληφθεί να περπατά γυμνός.

Οι έξι μεσήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι μετά τη σύλληψή τους και αναμένεται το επόμενο διάστημα να παρουσιαστούν ενώπιον δικαστηρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This