Συνεχίζονται οι μπελάδες για τον Πλάθιντο Ντομίνγκο: Τον κατηγορούν ακόμα 11 γυναίκες

Must Read

Άλλες έντεκα γυναίκες κατηγόρησαν τον Ισπανό τενόρο Πλάθιντο Ντομίνγκο για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά, σύμφωνα με το πρακτορείο Associated Press, καταγγελίες που ο ίδιος ο σταρ χαρακτηρίζει «γεμάτες από αντιφάσεις».

Η Όπερα του Λος Άντζελες, όπου ο 78χρονος Ντομίνγκο είναι γενικός διευθυντής, ανακοίνωσε ότι πρόκειται να καλέσει έναν εξωτερικό σύμβουλο για να ερευνήσει τις καταγγελίες. Προς το παρόν δεν έχει αντιδράσει σε ένα αίτημα να σχολιάσει τις νέες κατηγορίες σε βάρος του.

Μια εκπρόσωπος του Ντομίνγκο σε ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε ότι οι νέοι ισχυρισμοί βρίθουν αντιφάσεων και «όπως και στην πρώτη ιστορία, εν πολλοίς, είναι απλώς λανθασμένοι».

«Αμφισβητούμε το AP»

«Λόγω της συνεχιζόμενης έρευνας, δεν θα σχολιάσουμε συγκεκριμένα, όμως αμφισβητούμε έντονα την παραπλανητική εικόνα που προσπαθεί να φιλοτεχνήσει το AP για τον κ. Ντομίνγκο», πρόσθεσε η Νάνσι Σέλτζερ.

Οι γυναίκες είπαν στο AP ότι ο Ντομίνγκο τις θώπευε παρά τη θέλησή τους, τους ζητούσε επίμονα μια συνάντηση, τους τηλεφωνούσε αργά τη νύχτα ή προσπάθησε να τις φιλήσει στα χείλη. Ορισμένες είπαν ότι πιστεύουν πως η καριέρα τους στη μουσική βιομηχανία καταστράφηκε επειδή τον απέρριψαν.

Η Όπερα του Σαν Φρανσίσκο και η Ορχήστρα της Φιλαδέλφειας ακύρωσαν τον περασμένο μήνα τις παραστάσεις που επρόκειτο να δώσουν με τον Ντομίνγκο τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This