ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ: Η… υπολοχαγός Νατάσα κέρασε παγωτό τον Ερντογάν (video)

Must Read

Τελικά από το διαδίκτυο κανείς δεν μπορεί να γλυτώσει. Και δεν γνωρίζουμε πραγματικά εάν η ξανθιά είναι πράκτορας του Πούτιν με το… ψευδώνυμο Νατάσα, αλλά σίγουρα πρόκειται για περίεργες συμπτώσεις. Και αυτό η ξανθιά που σέρβιρε χωνάκι παγωτό τον Ερντογάν είναι η ίδια πωλήτρια που σέρβιρε παγωτό τον Βλαντιμίρ Πούτιν και το 2017, όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο.

Όντως, το πρόσωπο της ξανθιάς γυναίκας στην Διεθνή Έκθεση αεροναυπηγικής στη Μόσχα (MAKS 2019), που σέρβιρε προ ημερών παγωτό τον Ρώσο ηγέτη και τον Ταγίπ Ερντογάν, κάνει… μπαμ, αφού ήταν η ίδια που είχε πουλήσει χωνάκι στον Πούτιν στην ίδια έκθεση προ διετίας, όπως φαίνεται κι από βίντεο του 2017.

Αρχικά φάνηκε σαν μια αυθόρμητη κίνηση: ο Τούρκος πρόεδρος ρώτησε τον Πούτιν αν θα τον κεράσει παγωτό κι εκείνος ανταποκρίθηκε:

«Ναι, βέβαια θα πληρώσω. Άλλωστε, είσαι καλεσμένος μας», του απάντησε.

Αλλά οι φήμες οργιάζουν τώρα στη Μόσχα ότι η πωλήτρια είναι μέλος της υπηρεσίας ασφαλείας του Πούτιν.

Νερό στο μύλο της θεωρίας συνωμοσίας ρίχνουν και οι δηλώσεις άλλων παγωτατζήδων στην ίδια έκθεση ότι δεν την είχαν ξαναδεί, καθώς και το γεγονός ότι η μάρκα παγωτού που σερβιρίστηκε στον Πούτιν και τον Ερντογάν δεν ήταν διαθέσιμη για άλλους επισκέπτες της έκθεσης, όπως γράφει η εφημερίδα «Moskovsky Komsomolets».

Τι απαντά το Κρεμλίνο
Η θεωρία ότι η ξανθιά παγωτατζού είναι στέλεχος της υπηρεσίας ασφαλείας του Πούτιν, η οποία επιστρατεύεται όποτε ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας χρειάζεται παγωτό, έφθασε μέχρι την ενημέρωση Τύπου του Κρεμλίνου, με τον εκπρόσωπο Τύπου, Ντμίτρι Πεσκόφ να σχολιάζει αστειευόμενος:

«Θα πρέπει να είναι το λιγότερο συνταγματάρχης της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Προστασίας [FSO]. Ειλικρινά, τώρα, δεν ξέρω αν είναι η ίδια πωλήτρια. Είναι προφανές ότι στην έκθεση συμμετέχουν οι ίδιες εταιρείες κάθε χρόνο, ανάμεσά τους και εκείνες που πωλούν παγωτό…»!

 

https://youtu.be/k_UvlHASTuY

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This