Στο στόχαστρο η περιουσία της οικογένειας του «Mr Squid Game»

Ο χαρισματικός μαθητής, η αγάπη του για την πολιτική, το διαζύγιο και η ξανθιά Βελγίδα καλλονή που έχει πλέον κερδίσει την καρδιά του

Must Read

Η οικογένεια του καταδικασμένου σαδιστή που διοργάνωσε το «πραγματικό Squid Game» της Νότιας Κορέας πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σεούλ το 1988 ζει στην Αυστραλία και τώρα φοβάται ότι θα της πάρουν τη μεγάλη περιουσία της για την πληρωμή αποζημιώσεων στα θύματα.

Ο Παρκ Ιν-Κέουν, πρώην στρατιώτης και μποξέρ, σύμφωνα με την «Daily Mail», τη δεκαετία του ’80 τέθηκε επικεφαλής του λεγόμενου «Σπιτιού των αδερφών», που στη θεωρία είχε ως στόχο να δώσει στέγη στους αστέγους της Νότιας Κορέας. Σύμφωνα όμως με τη βρετανική εφημερίδα, ο Ιν-Κέουν ανέλαβε για λογαριασμό της τότε κυβέρνησης τη «βρόμικη» δουλειά να «καθαρίσει» τους δρόμους της Σεούλ από τους αστέγους, για να δώσει η πρωτεύουσα καλύτερη εικόνα στους ξένους αξιωματούχους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1988.

Οπως αποφάνθηκε αργότερα νοτιοκορεατικό δικαστήριο που καταδίκασε σε φυλάκιση τον Ιν-Κέουν, στα χέρια του το «Σπίτι των αδερφών» είχε μετατραπεί σε «αρένα», στην οποία ο ένας άστεγος «διαγωνιζόταν» εναντίων άλλων με στόχο την επιβίωση. Οσα έζησαν οι «φιλοξενούμενοι» -μεταξύ των οποίων και παιδιά- στο ίδρυμα παραπέμπουν ευθέως στο σενάριο της σειράς «Squid Game», οι πρωταγωνιστές της οποίας είναι καταχρεωμένοι και φτωχοί που συμμετέχουν σε παιχνίδια θανάτου για να κερδίσουν τεράστιο έπαθλο.

Οπως αποκαλύπτει η «Daily Mail», οι στενοί συγγενείς του Ιν-Κέουν, μεταξύ των οποίων η νεότερη κόρη του Παρκ Τζε-χε και ο σύζυγός της Αλεξ Μιν Κιούνγκ-γου και ο κουνιάδος του, πάστορας Λιμ Γιονγκ-σουν ζουν εδώ και χρόνια στην Αυστραλία. Διαθέτουν ακίνητο με γήπεδα γκολφ και άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις αξίας 13.200.000 ευρώ που τους αποφέρει ετησίως 350.000 ευρώ. Την κατάσχεση του ακινήτου αυτού ζητούν από τη νοτιοκορεατική Δικαιοσύνη θύματα του Ιν-Κέουν, ώστε να τους καταβληθούν οι αποζημιώσεις που τους έχουν επιδικαστεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This