Απίστευτο ατύχημα με Ferrari 488 Pista σε ευθεία

Ο οδηγός πάτησε γκάζι και το αυτοκίνητο γλίστρησε

Must Read

Μια κόκκινη ολοκαίνουργια Ferrari 488 Pista, ίδια με εκείνη που οδηγούσε ο Τζώρτζης Μονογυιός, ο οποίος έχασε τη ζωή του το βράδυ της 13ης Ιανουαρίου, καταγράφηκε σε βίντεο να ξεφεύγει από την πορεία της και να προσκρούει σε δέντρο.

Το περιστατικό που θα δείτε στο βίντεο συνέβη πριν από μερικούς μήνες στην Ολλανδία. Ο οδηγός του πολυτελούς super car, ο οποίος οδηγεί σε ευθεία, πάτησε γκάζι υποτιμώντας την μεγάλη ιπποδύναμη του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να γλιστρήσει και προσκρούσει σε δέντρο.

Το μόνο σίγουρο είναι τα οχήματα που έχουν κατασκευαστεί για πίστα είναι πολλές φορές «επικίνδυνα» εάν δεν γίνεται σωστή χρήση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This