Αγγλία: Πλήρωσε 33.500 ευρώ για να γλιτώσει πρόστιμο… 110 (ευρώ)!

Must Read

Πολύ ακριβά πλήρωσε την… ξεροκεφαλιά του 71χρονος στη Βρετανία, καθώς, όταν διαπίστωσε πως «έφαγε» κλήση 110 ευρώ για οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα σε κατοικημένη περιοχή, αποφάσισε να… κηρύξει πόλεμο στην τροχαία, σέρνοντάς την στα δικαστήρια «για να δικαιωθεί».

Αποτέλεσμα; Και την κλήση πλήρωσε και ξόδεψε… 33.500 σε δικηγόρους και άλλα δικαστικά έξοδα!

Ο Ρίτσαρντ Κίντγουελ από το Γέιτ της Βρετανίας, το Νοέμβριο του 2016 έλαβε πρόστιμο 110 ευρώ, διότι οδηγούσε με ταχύτητα 56 χιλιομέτρων την ώρα, σε δρόμο όπου το όριο ήταν 50 χιλιόμετρα την ώρα.

Ο συνταξιούχος μηχανικός, ο οποίος επέμενε ότι «αποκλείεται» να πήγαινε με πάνω από 50 χιλιόμετρα, πέρασε τα επόμενα τρία χρόνια στα δικαστήρια προσπαθώντας να βρει «το δίκιο του», όπως πίστευε, και να πετύχει την ακύρωση της κλήσης.

Πρόσφατα, ωστόσο, βρετανικό δικαστήριο δικαίωσε την τροχαία.

Από την πλευρά του, ο 71χρονος διόλου δεν μετάνιωσε για την απόφασή του, παρά το γεγονός ότι κόντεψε να «φάει» στους δικηγόρους όλα τα χρήματα που σκόπευε να αφήσει ως… κληρονομιά στα παιδιά του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This