Και έκτος νεκρός από τις πλημμύρες στην Ισπανία

Must Read

Ένας άνδρας 41 ετών βρέθηκε σήμερα νεκρός στην νοτιοανατολική Ισπανία, ανεβάζοντας έτσι σε έξι τον συνολικό αριθμό των θυμάτων από τις πλημμύρες που πλήττουν τη χώρα τις τελευταίες δύο ημέρες.

Περισσότεροι από 1.100 στρατιώτες έχουν αναπτυχθεί στις περιοχές της Μούρθια και της Βαλένθια για να βοηθήσουν στη διάσωση των πλημμυροπαθών και να απομακρύνουν με ασφάλεια χιλιάδες κατοίκους έπειτα από την υπερχείλιση ενός ποταμού που είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν αυτοκινητόδρομοι.

Το τελευταίο θύμα ήταν από την πόλη Οριχουέλα, που απέχει περίπου 55 χιλιόμετρα από την παραλιακή πόλη Αλικάντε. Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ επισκέφθηκε νωρίτερα το κέντρο διοίκησης εκτάκτων αναγκών της Αλικάντε.

Τρεις άνδρες βρέθηκαν νεκροί χθες, περιλαμβανομένου ενός ο οποίος επιχείρησε να οδηγήσει μέσα από μια πλημμυρισμένη σήραγγα και δύο αδέλφια έχασαν τη ζωή τους την Πέμπτη, όταν το αυτοκίνητό τους παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Η εθνική μετεωρολογική υπηρεσία διατήρησε στο τρίτο υψηλότερο, από την κλίμακα τεσσάρων επιπέδων, το επίπεδο συναγερμού για κακοκαιρία για πολλές περιοχές στην κεντρική και νότια Ισπανία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This